Ce ascunde Raluca Badulescu de ochii publicului după divorțul de soțul ei, Florin

Author: Alice Popescu
Actualizat: 27 iun 2022, 17:06

Raluca Badulescu, despre culisele relatiei cu fostul sot, Florin Stamin

Sursa: Instagram

Mereu cu vorbele la ea, mereu zambitoare si mereu pregatita de show, Raluca Badulescu pare ca trece foarte simplu peste anumite probleme din viata.

Raluca Badulescu este una din vedetele care atunci când au o problema, nu lasă să se vadă, ba mai mult este mereu în verva, mereu aranjata și mereu pusa pe distracție și glume.

Însă, viață nu este mereu roz nici macar pentru Regina Regeasca și chiar ea a dezvăluit pentru prima data ce se ascunde sub zâmbetul larg și autoironia sesizata mereu de publicul care o adora. 

Raluca Badulescu despre culisele relatiei cu Florin Stamin dupa divort

Raluca trece printr-o perioada dificila deoarece ea și soțul ei, Florin Stamin au luat decizia de a se separa. În ciuda faptul că au rămas cei mai buni prieteni, vedeta recunoscând că își adora în continuare soțul, nu poate să nu remarce faptul că mulți se bucura de acest episod nefericit din viață ei.

Citeste si: De ce nu a rezistat Raluca Badulescu ca și profesoară de romană. Ce le făcea elevilor la orele ei și de ce a renunțat după 3 luni la job

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

"Eu, repet, sunt prietena cu Florin, îmi este aproape.

Stiu că îmi vă fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc că pe ochii din cap, dar e o situație complicata. Lumea, în principiu, se bucura, se întâmplă worldwide și chestia asta mă deranjează. Apar binevoitori, oameni care spun...Indiferent de ce s-ar fi întâmplat în viață oricui, nu am avut răutăți, nu am avut invidii...Nu am avut, nu bârfesc, nu mă bag în discuții care nu mă interesează. Aud și văd lucruri și nu e treaba mea.
Eu sunt ceea ce sunt azi datorita lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitata, m-a adunat. Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrata, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorita lui. Simțeam să spun lucrurile astea...Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e daragostea vieții mele, a declarat Raluca pentru emisiunea online F ită cu Adita.

4 lucruri interesante despre Salvator Dali. Au trecut 34 de ani de la moartea pictorului

Raluca Badulescu, innebunita dupa hainele de lux

Citeste si: Situație fără precedent pentru Bella Santiago! Cântăreață s-a aplecat de pe scenă și a păruit o femeie într-un club

Raluca Badulescu este recunoscuta de publicul de la Bravo, ai stil pentru stilul excentric si felul cum apare in fiecare editie, fiind mereu o aparitie-surpriza. Vedeta a recunoscut in exclusivitate pentru kanald.ro faptul ca are si designerii ei preferati de care nu se dezice orice ar fi:" Sunt fan recunoscut si declarat Versace. Îmi plac la nebunie Dolce & Gabbana și marele meu favorit, Fausto Puglisi, care acum este designer pentru Roberto Cavalli. Vă dați seama că nu pot decât să sper așa ceva și în măsura posibilităților să ne achiziționăm piese de la Dolce & Gabbana, Versace și de la Roberto Cavalli, pentru care acum lucrează Fausto Puglisi. Și înainte eram fan Fausto Puglisi și am multe piese de la casa lui de modă. Aceștia ar fi marii mei favoriți.  

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies