De ce nu a rezistat Raluca Badulescu ca și profesoară de romană. Ce le făcea elevilor la orele ei și de ce a renunțat după 3 luni la job

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 mar 2023, 00:50

Raluca Badulescu, detalii despre primul ei job

Sursa: Instagram

Raluca Badulescu, unul dintre cei mai adorati jurati de la Bravo, ai stil! a facut cateva dezvaluiri despre inceputurile carierei sale.

Juratul Bravo, ai stil! este cu siguranta, unul dintre cele mai fascinante personaje mondene si mai versatile care a captat atentia publicului cu fiecare aparitie. Mereu reinventata si cu o dorinta de viata frenetica, Raluca Badulescu stie sa raspandeasca in jur buna dispozitie prin umorul de care a dat dovada si in cadrul competitiei de styling de-a lungul a sapte sezoane. Extravagantul jurat a recunoscut ca ii place opulenta si chiar a dezvaluit in cadrul unui interviu pentru kanald.ro ca nu se da inalturi de la blanuri, diamante si alte cadouri pe care si le face singura sau le

accepta cu mare drag de la prieteni.

Citeste si: Situație fără precedent pentru Bella Santiago! Cântăreață s-a aplecat de pe scenă și a păruit o femeie într-un club

Raluca Badulescu, dezvaluiri despre primul job

Mie imi plac mult hainele, bijuteriile, pantofii, blanurile, diamantele, imi place aurul…imi plac toate, toate. Pe mine mereu ai sa ma gasesti fericita daca imi aduci un cadou din sfera asta … intotdeauna.

Important este ca am ceva nou, ca <te-ai> gandit la mine. Am primit si cadouri scumpe, de-a lungul timpului, din aceasta zona, de care va spuneam, dar si cadouri mai putin scumpe, si am mai primit, de la apropiatii mei si <plicuri> din care sa imi cumpar ce vreau eu, si pe acelea le accept cu mare drag. Orice cadou este binevenit la mine si de-abia astept sa citeasca cei apropiati materialul acesta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Insa, in urma cu cateva saptamani, o stire avea sa zguduie lumea mondena si anume ca juratul si sotul ei, Florin Stamin urmeaza sa divorteze, cei doi alegand sa se separe. Vedeta a facut o scurta declaratie pe aceasta tema si nu a vrut sa intre si in alte detalii.

Cu toate acestea, Raluca a continuat in aceeasi nota senina si plina de viata, ba mai mult, vedeta isi traieste din plin viata ca si pana acum, spunand ca atat ea cat si fostul ei partener de viata au ramas foarte buni prieteni.

Raluca Badulescu si sotul ei, Florin Stamin, s-au despartit

Citeste si: Cum arată soacra Ilincai Vandici! Imagini în premieră cu cele două împreună. Unde a plecat toată familia cu mic cu mare

Si daca cineva se intreba ce face regina regeasca, ei bine, nu este chip sa treaca neobservata la evenimentele mondene. Putina lume stie ca ce a facut Raluca Badulescu inainte de a avea o viata mondena, nu avea nicio legatura cu aceasta lume. Vedeta a fost profesoara de romana si nu oriunde, ci a predat timp de 3 luni la un liceu:" Primul job a fost de profesoara de limba romana, 3 luni de zile la liceul Mihai Viteazul.

Nu era de mine. A fost misto, m-am distrat. Abia terminasem, aveam 24 de ani. Eram apropiati de varsta cu cei de la liceu.  Imi placea, dar una e sa razi si sa te distrezi si alta e ca elevii sa invete. Intelegeam ca lipsesc de la ore. Eu era profesoara de romana si de engleza. Ii intelegeam ca n-au facut rezumat, eram mai mult prietena lor si nu mergea asa. Am prins un 1 Martie si am fost la niste petreceri. Insa am prins alaturi de ei o petrecere. Era suficient sa spuna ca lipsesc, a dezvaluit Raluca Badulescu pentru emisiunea online Fita cu Adita.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!