Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! “Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri!”

,

Adiță Voicu o va avea alături invitată pe Raluca Bădulescu, fashion icon-ul aflat într-o continuă transformare spectaculoasă.


In articol:

În această seară, pe canalul de YouTube theXclusive, veti putea urmari un nou episod al emisiunii “Fiță cu Adiță”. De această dată, Adiță Voicu o va avea alături invitată pe Raluca Bădulescu, fashion icon-ul aflat într-o continuă transformare spectaculoasă, îndragită de milioane de oameni.

Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive

Raluca Badulescu, personalitate complexă, care nu inceteaza sa surprindă, va oferi în cadrul interviului de la Fiță cu Adiță, de pe canalul de YouTube theXclusive  https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD  , declarații în premieră, dupa anunțul despre separarea de soțul ei.

Citeste si: Cum dăm refresh garderobei de primăvară? Raluca Bădulescu, sfaturi practice la Dimineața cu noi, 15 aprilie 2022

“Florin îmi este aproape și știu că îmi va fi aproape toată viața. Eu îl iubesc ca pe ochii din cap. Și el pe mine. Dar este o situație complicată. (…) Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri… Florin este dragostea vieții mele ”, spune Raluca Badulescu cu lacrimi in ochi.

Interviul integral si dezvaluirile in premieră ale Ralucăi Bădulescu le puteți urmări începand din această seară, accesând pagina de YouTube theXclusive   https://www.youtube.com/c/theXclusiveKanalD  

Citeste si: Raluca Bădulescu și soțul ei au hotărât să pună capăt căsniciei lor, după 13 ani de la căsătorie! „Am decis să mergem pe drumuri separate" Iată primele declarații la TV ale vedetei despre despărțire!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Dezvăluiri exclusive! De ce Raluca Badulescu evită să își mai facă și alte intervenții estetice. Are sau nu o intervenție la nivelul feselor?

Supranumit cel mai bun premier de către Traian Băsescu, Ludovic Orban își anunță candidatura la prezidențiale: De 30 de ani mă pregătesc ca în sesiune şi învăţ

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum dăm refresh garderobei de primăvară? Raluca Bădulescu, sfaturi practice la Dimineața cu noi, 15 aprilie 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies