Ce vedete din România și-au amanetat mașinile pentru a scăpa de datorii! Andy Popescu, dezvăluiri incendiare: „Și vedete, și politicieni”

,
Vedete care și-auamanetat mașinile

Ce vedete din România și-au amanetat mașinile pentru a scăpa de datorii! Andy Popescu, dezvăluiri incendiare: „Și vedete, și politicieni”

[Sursa foto: Captură YouTube theXclusive]

Invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, Andy Popescu a dezvăluit un lucru la care, probabil, nimeni nu se aștepta. Se pare că multe vedete și politicieni din România i-au trecut pragul firmei pentru a-și amaneta mașinile, atunci când au fost într-un impas financiar.


In articol:

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Andy Popescu a fost noul invitat care a făcut dezvăluiri incendiare.

Ce vedete au venit să-și amaneteze mașinile la Andy Popescu

Vedete care și-auamanetat mașinile

Ce vedete din România și-au amanetat mașinile pentru a scăpa de datorii! Andy Popescu, dezvăluiri incendiare: „Și vedete, și politicieni”

[Sursa foto: Captură YouTube theXclusive]

Amanetul este, pentru mulți oameni, un „prieten” atunci când vine vorba de problemele financiare pe care le întâmpinăm. Se pare că și vedetele și politicienii din România apelează la acest „prieten”, și nu oricum, ci cu propriile mașini, atunci când dau de greu cu banii. 

Întrebat de Oana Radu dacă au venit vreodată vedete să-și amaneteze mașinile la el, Andy Popescu a răspuns:

„Da, și vedete, și politicieni”.

Cu toate astea, Andy Popescu nu a vrut să dea un nume, fiind totul confidențial.

„Nu, în niciun caz, e confidențial. Ar însemna să îmi distrug firma. Dar, crede-mă că au venit vedete”, a declarat Andy Popescu, atunci când Oana Radu a cerut nume.

Citeste si: Andy Popescu face dezvlăuiri picante din viața amoroasă. S-a iubit sau nu acesta în mașină

Întrebat dacă a avut drept clienți vedete din România care să nu respecte contractul și să piardă mașina, Andy Popescu a mărturisit:

„Nu, pentru că noi facem totul ca să nu piardă clientul mașina, pentru că atunci, repet, omul vede că ai fost prieten cu el. Dacă tu, în momentul când a depășit contractul, te duci la executorul judecătoresc, omul vede că noi n-am avut pic de înțelegere. Deși asta nu este în contract, noi mai așteptăm o zi, două, repet, e foarte important să faci ceva pentru client, pentru că atunci clientul te vorbește de bine, și reclama din gură în gură este cea mai importantă”.

Andy Popescu, amenințat de samsari după ce i-a dat în vileag

Andy Popescu amenințat de samsari

Samsarii care se ocupă cu vânzarea mașinilor sunt foarte bine cunoscuți la noi, în România. Andy Popescu, de asemenea, a avut de-a face cu câțiva dintre aceștia, ba chiar a fost la un pas să fie călcat de unul dintre ei.

Citeste si: Ce fel de bărbat nu poate să accepte Adina Buzatu. Stilista a primit avansuri de la mai multe modele masculine, de-a lungul vieții: „Aș fugi, n-are cum!”

„Doar în momentul în care am avut conflicte cu ei. La unul dintre ei i-am zis eu că-l filmez, iar la unul m-a văzut că aveam camera oprită și am aranjat camera, și și-a dat seama. A început să mă înjure, a trebuit să tai eu, să pun bipuri. Când a plecat, a dat în spate, să dea peste mine, se vede în filmare. Nu știu dacă din greșeală sau nu, chiar nu știu, dar s-a întâmplat chestia asta”, a răspuns Andy Popescu, întrebat de Oana Radu dacă a pățit să fie amenințat de vreun samsar.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea, hotărâre fără precedent pentru Ștefania și Cristian, după ce au încălcat regulamentul emisiunii! Iată ce s-ar putea întâmpla cu cei doi concurenți!

Rusia oprește gazul prin Nord Stream către Europa: anunț făcut de Gazprom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cât căștigă Ruxi ca influencer! Câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit sumele pe care le încasează

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies