Cât căștigă Ruxi ca influencer! Câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit sumele pe care le încasează

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 mai 2022, 11:30

Cat incaseaza Ruxi ca influencer

Sursa: Instagram

Ruxi, castigatoarea sezonului 7 Bravo, ai stil! Celebrities, a dezvaluit fara nicio ezitare, cam ce inseamna castigurile unui influencer.

După ce s-a terminat sezonul 7 Bravo, ai stil! Celebrities, iar Ruxi a fost desemnata câștigătoarea, concurenta a confirmat și ce vă face cu Marele Premiu, adică banii: "O să pun banii în cont, adică o să plănuiesc să călătoresc

în următoarele lui. Banii aceștia vor fi folosiți în scopul de a călători pentru a mă regăsi și să îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ, spunea câștigătoarea competiției de stil în exclusivitate pentru  kanald.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Întâmplare fără precedent pe platourile de filmare pentru reality-ul Casa Iubirii! Andreea Mantea, dezvăluiri în premieră: "N-au mai venit a doua zi!"

Cat castiga Ruxi ca influencer

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citeste si: De ce a blocat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu pe Instagram: "N-a avut destula imaginație!"

Însă după ce a încasat cecul, frumoasa câștigătoare a declarat că în contextul a ceea ce se întâmplă în aceste momente în lume, a preferat să tina o buna parte a banilor la ciorap, dar totodată recunoaște că

a mai și cheltuit din ei. Ruxi a și vorbit despre sumele care se căștiga în domeniul în care activează și nu s-a sfiit să recunoască faptul că sumele pe care le încasează nu sunt deloc de ratat: "Ce fac eu nu e standard pe luna. Sunt 2-3 luni în care pot să nu căștig nimic. Totul se învârte intre 1000 și 10 000 de euro. Nu e lunar, într-una poate fi 3000, în alta nimic," a
dezvăluit Ruxi pentru Detectorul de minciuni de pe canalul de youtube The Exclusive.

DAN PETRESCU, avere impresionantă. Ce afaceri deținea miliardarul care a murit în accidentul aviatic de la Milano?

Ruxi: "Imi plac tocilarii, dar care au si vagabonteala din aia"

Ruxi a mai dezvăluit că banii sunt importanți în viață ei și își dorește un bărbat să câștige cel puțin cât ea. Cât despre copil nici nu poate fi vorba: "Nu este o dorință sau ceva la care visez, dar daca sunt cu bărbatul potrivit și se întâmplă, aia e, accept.

Nu, nu am făcut niciodată un test de sarcina, a mai precizat Ruxi. Nu cred că exista bărbatul perfect, este bărbatul căruia îi accepți calitățile și defectele pe care poți să le duci. Singura chestie pe care o am să fie înalt. Nu pot să trec peste asta. Minim 1,80 m. Daca treci de asta, trebuie să fii șmecher rău. Daca intalnescu un bărbat și are 1, 80 e la limita, dar nu zic nu. Îmi plac bărbații educați, tocilari care să știe chestii. Îmi plac tocilarii, dar care au și vagabonteala din aia, să aibă un job serios, dar după aceea să ieșim...Eu sper. Nu stiu daca sunt din ăștia care sunt deștepți. Cred că cer cam multe," a mai spus Ruxi în exclusivitate.

 

 

Taguri: