Ce fel de bărbat nu poate să accepte Adina Buzatu. Stilista a primit avansuri de la mai multe modele masculine, de-a lungul vieții: „Aș fugi, n-are cum!”

,
Adina Buzatu Detectorul de minciuni

Ce fel de bărbat nu poate să accepte Adina Buzatu. Stilista a primit avansuri de la mai multe modele masculine, de-a lungul vieții: „Aș fugi, n-are cum!”

[Sursa foto: Captură YouTube theXclusive]

Invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, Adina Buzatu a vorbit atât despre modă și despre vestimentație, cât și despre ce fel de bărbați n-ar putea accepta pe post de partener romantic.

În fața curiozității fanilor dar și a Oanei Radu, Adina Buzatu a răspuns la mai multe întrebări, cu ocazia venirii ei în ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive.

Ce fel de bărbat nu ar putea accepta Adina Buzatu

Adina Buzatu bărbați

Când vine vorba despre stil și modă, Adina Buzatu este expertă în România. Deținând o paletă vastă de cunoștințe, și pretențiile ei se ridică la ranguri înalte. Stilista a vorbit despre ce fel de bărbați nu ar putea accepta lângă ea, referindu-se la stilul vestimentar abordat de aceștia.

„Un stil vestimentar: logomania legată cu cocălăreala, dacă mă înțelegeți, cu băieții de Dorobanți, n-aș putea. Dacă s-ar pensa cu sprâncenele arcuite, aș fugi, n-are cum! Poate să fie tandru, iubitor, bogat, sexos...”, a mărturisit Adina Buzatu, punând accent pe faptul că, la prima vedere, contează foarte mult stilul vestimentar al unui bărbat.

Adina Buzatu a recunoscut, de asemenea, că a primit avansuri de la modele masculine de mai multe ori, de-a lungul vieții: „Un model da, de mai multe ori”.

Citeste si: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia! Motivul pentru care îi lasă telefonul acasă: ''Aș fi înnebunit''

Întrebată de Oana Radu cum a gestionat avansurile primite, stilista a răspuns:

„M-am împrietenit, eu cu toți bărbații care mi-au făcut avansuri de-a lungul timpului, că erau modei sau altceva și n-a fost să fie, 99% dintre ei am rămas și prietenă. 

(...) N-aș putea să mă îndrăgostesc de un om cu care lucrez niciodată în viața mea, n-aș putea să mă îndrăgostesc de iubitul sau soțul unei prietene, amice”.

Folosește sau nu Adina Buzatu aplicații pentru modificarea feței 

Adina Buzatu aplicații de modificare a feței

Punând pe masă subiectul utilizării aplicațiilor pentru modificarea aspectului feței, Oana Radu a întrebat-o pe Adina Buzatu dacă folosește și ea, la rândul ei, acest gen de aplicații.

Citeste si: De câte ori a fost cerută Ana Barnoschi în căsătorie: ''Primesc foarte multe'' Ce intervenții estetice are vedeta

„Nu, nu, nu, chiar uitați-vă la mine pe Instagram, chiar nu. Și nu-mi plac modificările alea exagerate, vă și spun ce fac: în FaceTune, că am o cicatrice, niște semne post-acneice, sunt mici, și mi le netezesc, îmi pun highlight (n.r.: iluminator) pe ochi, dar doar pe ochi, și în SnapSeed accentuez totul, cumva poza se vede mai bine, se vede mai accentuat. Atât, asta e tot ce fac”, a răspuns Adina Buzatu.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Liviu Guță a mărturisit de ce a divorțat de ultima lui soție, dar și care este adevărul despre relația pe care ar fi avut-o cu Daniela Gyorfi: „Noi am vrut să avem o relație”

Suspans privind aderarea României la Schengen. Klaus Iohannis: 'Încă se discută'

Liviu Guță a mărturisit de ce a divorțat de ultima lui soție, dar și care este adevărul despre relația pe care ar fi avut-o cu Daniela Gyorfi: „Noi am vrut să avem o relație”

Care este, de fapt, motivul pentru care Amna și soțul ei au divorțat. Artista a dat cărțile pe față! Este cântăreața într-o relație în prezent?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies