Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia! Motivul pentru care îi lasă telefonul acasă: ''Aș fi înnebunit''

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 iul 2022, 16:44

Alex Velea dă cărțile pe față. Este sau nu artistul gelos din cauza Antoniei

Sursa: Instagram

Antonia și Alex Velea împlinesc anul acesta zece ani de relație. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și mai apreciate cupluri de la noi, iar fanii abia așteaptă să îi vadă în fața altarului, mai ales că Antonia a primit, în cele din urmă inelul.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de aproximativ un deceniu.

Cei doi se pregătesc și pentru nuntă, deoarece artista a primit inelul mult așteptat. În cadrul emisiunii, „Detectorul de minciuni”, Alex Velea a oferit câteva detalii despre relația cu Antonia.

Este sau nu Alex Velea gelos din cauza Antoniei?

„Nu. Am învățat să nu fiu, pentru că, la cât este de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, așa cum este și reciproc

și, pur și simplu, avem o relație normală. Anul ăsta facem zece ani de când suntem împreună”.

Mai mult decât atât, Alex Veala a mărturisit că nu o urmărește și că nu îi caută în telefon. „Eu îi las telefonul, nu am nicio problemă. Am fost, am filmat, a trebuit să filmez în penitenciar și am lăsat telefonul acasă”.

Întrebat dacă are de ce să o facă

geloasă, acesta a spus că nu se pune problema de așa ceva. „Nu i-am dat niciodată motive. Știe cât o iubesc, știe cât o respect”, a mai declarat acesta.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Andreea Bănică și Alex Velea au ajuns să nu își mai vorbească: „De aici a plecat ruptura” Ce s-a întâmplat în momentul în care artistul a divorțat de fosta soție

Alex Velea se declară extrem de fericit alături de Antonia, menționând că relația lor se bazează pe încredere și pe respect, fiind una sănătoasă, așa cum ar trebui să se întâmple de fiecare dată.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Antonia și Alex Velea au avut parte de un început dificil.

Până în momentul în care publicul din România s-a obișnuit cu ei, Antonia și Alex Velea nu au trecut prin momente prea liniștite. Cei doi au trebuit să facă față multor momente tensionate, iar Antonia a fost acuzată că i-a spart casa logodnicului său.

A fost o perioadă frumoasă, în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni, întâi, și, abia apoi, ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit, în timp, o relație, iubire.

Citeste si: Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei! Artista a aflat mai târziu că Mihail Iacobescu nu este părintele ei: ”când a aflat a fost un pic șocată”

Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai ușoară, să ne ascundem. Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire.

Cine este iubita lui Joshua Castellano! Cum arată tânăra pe care italianul o răsfață cu cadouri scumpe

Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta.

Au fost momente în care ne-a afectat, în mai mică măsură sau mai mare măsură. Important a fost că noi știam adevărul și că toate speculațiile nu se bazau, de fapt, pe realitate. Că relația noastră s-a conturat după ce fiecare încheiase relația în care se afla și că întâlnirea noastră nu a afectat relațiile în care ne aflam și care luaseră sfârșit”, a spus Antonia pentru viva.ro.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.