Adevăratul motiv pentru care Andreea Bănică și Alex Velea au ajuns să nu își mai vorbească: „De aici a plecat ruptura” Ce s-a întâmplat în momentul în care artistul a divorțat de fosta soție

,
andreea banica cearta alex velea

Andreea Bănică a vorbit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre conflictul cu Alex Velea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Bănică și Alex Velea au ajuns să se ignore reciproc, chiar dacă într-o perioadă au fost foarte apropiați. Care a fost motivul care a stat la baza conflictului apărut între cei doi artiști?


In articol:

Andreea Bănică și soțul acesteia, Lucian, au fost nașii de cununie ai lui Alex Velea în momentul în care artistul a decis să își unească destinele cu prima soție, Ana.

După ce Alex Velea a divorțat de fosta soție, acesta a rupt legătura cu Andreea Bănică și soțul acesteia. Care a fost, de fapt, motivul pentru care au apărut discuțiile?

De ce s-au certat Alex Velea și Andreea Bănică? 

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a povestit despre motivele care au dus la ruptura de Alex Velea. Deși în presă au apărut informații potrivit cărora totul ar fi plecat de la bani, având în vedere că Lucian Mitrea era, la acel moment, impresarul lui Alex Velea, Andreea Bănică a dezvăluit că relațiile s-au deteriorat dintr-o altă cauză. 

Citeste si: Întrebarea care a făcut-o pe Andreea Bănică să izbucnească în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au fost nașii de cununie ai lui Alex Velea și ai Anei, prima soție a artistului. Când celebrul cuplu a decis să se separe, Andreea Bănică a intervenit. Aceasta a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a considerat că este de datoria ei să încerce să îi împace pe cei doi, astfel că l-a rugat pe Alex Velea să se întoarcă la soția lui.

Discuția nu a fost una constructivă, iar în cele din urmă, Andreea Bănică și soțul acesteia au rupt legătura cu Alex Velea.

Citeste si: Câți bani cheltuiește Andreea Bănică la shopping. Detaliul la care se gândește de fiecare dată când trebuie să scoată bani din buzunar

„Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali, am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus „dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil.” De aici a plecat ruptura”, a dezvăluit Andreea Bănică despre cearta cu Alex Velea.

andreea banica 40 de intrebari cu denise rifai

Andreea Bănică în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Bănică, despre povestea impresionantă din spatele căsniciei cu Lucian Mitrea: ”Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei” Cum s-a cunoscut artista cu tatăl copiilor ei

Ce relație există astăzi între Andreea Bănică și Alex Velea?  

Din momentul în care Alex Velea a divorțat au trecut ani buni, dar cu toate acestea, artistul și Andreea Bănică nu s-a împăcat. Artista a mărturisit că nu a avut ocazia de a pune capăt tensiunilor, chiar dacă și-ar fi dorit să facă acest lucru. 

Andreea Bănică a povestit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că soțul ei, Lucian Mitrea, a fost un adevărat sprijin în carieră pentru Alex Velea și că au fost foarte multe momente în care a simțit că restul artiștilor cu care colabora erau favorizați și că aveau parte de mai multă atenție decât avea ea.

„Nu am avut această ocazie(n.r. să se împace cu Alex Velea), deși mi-aș dori. Mi-aș dori să nu fie supărat pentru că nu i-am vrut niciodată răul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu vreodată. Atât de mult și-a ajutat toți artiștii cu care a lucrat, poate mult mai mult decât m-a ajutat pe mine. De multe ori am simțit că nu este lângă mine și că este lângă ceilalți artiști, în special Alex Velea, L.A. și toți artiștii care au colaborat cu el. Au fost momente în care mă gândeam de ce îl susține pe el (n.r Alex Velea), de ce cu el vorbește așa și mie altfel. De ce cu mine este altfel și cu ei este pâinea lui Dumnezeu. Mi se părea că el este un om bun cu toată lumea, mai puțin cu mine. Cu mine era dur, mie în permanență îmi spunea „nu ai făcut aia bine, de ce așa” și cu ceilalți era zen. Tot timpul artiștii au avut impresia că eu sunt pe primul plan în viața lui Lucian. Într-adevăr, ca soție, ca femeie am fost pe primul plan, ca artist și-a dorit pentru mine enorm, dar atât de mult i-a susținut pe ceilalți artiști ai săi. Întotdeauna le dădea bani cu împrumut, bani de la el pentru că rămâneau de multe ori fără bani, cheltuiau. Lucian întotdeauna i-a ajutat.”, a spus Andreea Bănică.

Citeste si: Andreea Banica vine duminica la “40 de intrebari cu Denise Rifai”. Artista face o serie de dezvaluiri menite sa faca lumina in toate aspectele ce tin cariera si viata personala

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Bănică, sumă record pentru un botez! Câți bani a primit pentru o cântare de 45 de minute!

Directorii executivi ai marilor companii americane se pregătesc pentru o recesiune și nu cred că va fi scurtă (CNN)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andreea Bănică, declarații despre relație cu Lucian Mitrea: „Simțeam că nu mă mai regăseam”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies