De câte ori a fost cerută Ana Barnoschi în căsătorie: ''Primesc foarte multe'' Ce intervenții estetice are vedeta

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 mai 2022, 18:00

De câte ori a fost cerută Ana Barnoschi în căsătorie: Primesc foarte multe. Ce intervenții estetice are vedeta

Sursa: Captură YouTube

Ana Barnoschi a dezvăluit în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni” de câte ori a fost cerută în căsătorie de-a lungul timpului.

Pe Ana Barnoschi o știe toată lumea, râsul ei este molipsitor, deși mulți au judecat-o în timp.

Asistenta Tv este extrem de sinceră și asumată și a dezvăluit în cadrul emisiunii ” Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, picanterii din viața ei.

Ce spune Ana Barnoschi despre cererile în căsătorie de la diferiți bărbați

Ana Barnoschi este asistentă Tv de 11 ani în cadrul emisiunii ”Roata norocului”, de la Kanal D. Însă, puține lucruri sunt cunoscute în spațiul public despre viața ei personală, chiar ea a dezvăluit la ”Detectorul de minciuni” că cererile în căsătorie de la diferiți bărbați sunt la ordinea zilei.

Oana Radu a întrebat-o pe Ana Barnoschi dacă primește propuneri indecente pe Instagram de la bărbați.

”Da, primesc foarte multe cereri în căsătorie pe Instagram de la bărbați.(n.r Ți s-a propus să filmezi clipuri deocheate?) Stai să mă gândesc, nu, pentru că clipurile care sunt filmate la noi, în general, scenariile nu sunt făcute de așa natură încât să fie XXX, să spun așa”, a spus Ana Barnoschi.

Deși a primit multe cereri în căsătorie, Ana nu este încă pregătită să facă pasul cel mare.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Citeste si: A suferit Teo Trandafir din dragoste? Mărturisirile incredibile ale prezentatoarei Tv: Nu e vina nimănui

Ce operații estetice are Ana Barnoschi

Ana Barnoschi este extrem de asumată și nu ascunde că a apelat la ajutorul medicului estetician. Vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii online că are câteva intervenții estetice, deși nu sunt foarte vizibile.

Xonia a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei milionar. Ce spune cântăreața: „Îl iubesc, îl voi iubi întotdeauna”

”(n.r Ai intervenții estetice?) Da! Sânii și nasul. Nu mi-am făcut foarte mult estetic, problema a fost mai mult medicală. Am avut deviație de sept și începusem să fac o mică cocoașă. Am zis că dacă tot trebuie să mă operez să scap de problemele medicale, să facă două în una, să rezolv și problema estetică”, a mai spus Ana Barnoschi la Detectorul de minciuni.

Citeste si: Care este cea mai greșită decizie pe care Ilinca Vandici a luat-o în viața ei. Regretă prezentatoarea Tv ceva?

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies