EXCLUSIV! Cu ce a surprins-o Zian pe Ilinca Vandici recent: "Câteodată îmi este foarte greu să nu râd!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 feb 2023, 03:05

Cu ce o surprinde Zian pe Ilinca Vandici cel mai mult

Sursa: Instagram

Băiețelul în vârstă de cinci anișori al Ilincai Vandici nu contenește să își surprindă mama la tot pasul.

Ilinca Vandici este extrem de mandra de fiul ei, Zian și chiar daca are doar 5 ani, înțelege totul și pare un omuleț mare. Vedeta Kanal D povestește în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că nu exista să îi facă probleme mari. Chiar daca este băiat și se presupune că ar trebui să facă multe năzdravanii, Zian nici nu se gândește la așa ceva. Ilinca nici macar nu își amintește vreun moment în care să o fi supărat cu adevărat Zian pentru că este un copil extrem de cuminte și înțelept pentru vârstă lui: "Este un copil foarte înțelept și

desi are energie extrem de multa, nu face greșeli mari. Însă mă uimește constant. Daca eu am o discuție azi cu Andrei, peste cinci zile, el aduce aminte din senin de ceva din acea discuție. Iarăși, cu atenția distributiva mă uimește: "Sta și se joaca, eu stau lângă el și poate vorbesc la telefon cu cineva și este atent și la discuția mea și la ce fac eu și tine minte tot și mă mai surprinde cu replicile pe care le are care nu stiu de unde îi vin. 

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Ilinca Vandici reușește să aibă o siluetă de invidiat. De la ce nu se poate abține niciodată frumoasa prezentatoare TV

Cum o surprinde Zian pe Ilinca Vandici la 5 ani

Câteodată îmi este foarte greu să nu rad când spune o prostie că asta l-ar alimenta pe el să spună în continuare acel cuvânt care poate nu e foarte frumos, dar îmi este și drag de el.

Încerc să păstrez o balanță, a declarat frumoasa prezentatoare TV pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Frumoasa prezentatoare TV a mai dezvaluit ca incearca sa isi educe fiul incat, mai tarziu, sa stie sa ia propriile decizii fara a se simti rusinat sau constrans de ceva.  Încerc de acum să-l cresc astfel încât el să aibă o evoluție foarte sănătoasă, să fie sigur pe ceea ce își dorește. 

Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților. El va face ceea ce are în casă sau cu ce e obișnuit și cu ce a crescut. Drept urmare, eu încerc să-i dau o educație sau să-l formez astfel încât el să poată lua deciziile în viață.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce spune Maurice Munteanu despre aparițiile Vivianei Sposub din ultima perioadă: "Nu știu dacă i-a zis cineva, dacă intenționează să facă asta sau e o chestie conștientă"

Ilinca Vandici despre educatia fiului ei: "Copilul meu are și el personalitate, e și el cineva sau ce, e marioneta mea? Exclus, nu d-aia l-am făcut"

Foarte important, nici în ceea ce privește cariera pe care urmează să o aibă, nici în ceea ce privește viața lui personală, eu nu am ce să caut acolo. Copilul meu are și el personalitate, e și el cineva sau ce, e marioneta mea? Exclus, nu d-aia l-am făcut,  a explicat Ilinca Vandici la emisiunea online „Detectorul de minciuni'.