Andreea Mantea, hotărâre fără precedent pentru Ștefania și Cristian, după ce au încălcat regulamentul emisiunii! Iată ce s-ar putea întâmpla cu cei doi concurenți!

,
casa iubirii

Stefania si Cristian, in pericol de descalificare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii, Ștefania și Cristian vor fi supuși unui test poligraf, pentru a vedea dacă au spus sau nu adevărul!


In articol:

După ce săptămâna trecută Iolanda și Mihai au fost descalificați după ce au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii, întâlnindu-se în afara platoului de filmări, în ediția de astăzi încă un cuplu este pândit de pericolul descalificării, deoarece sunt bănuiți că și-au petrecut timp împreună în afara show-ului matrimonial.

Citeste si: Premieră absolută în cadrul reality-show-ului Casa iubirii. Andreea Mantea face dezvăluiri explozive: "Am rămas blocată, îmi venea să plâng când i-am văzut!"

Andreea Mantea

Andreea Mantea, anunt important despre situatia cuplului format din Stefania si Cristian

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cei doi concurenți în cauza sunt Ștefania și Cristian, care deși au încercat din răsputeri să explice faptul că nu s-a întâmplat nimic între ei și doar s-au întâlnit și au vorbit despre relația lor, aceștia sunt bănuiți în continuare că au încălcat grav regulamentul emisiunii. Mai mult decât atât cei doi tineri vor fi supuși unui test poligraf pentru a se descoperi adevărul.

Andreea Mantea, hotărâre fără precedent pentru Ștefania și Cristian, după ce au încălcat regulamentul emisiunii

Vizibil tensionați și neliniștiți, Ștefania și Cristian au încercat să demonstreze în față Andreei Mantea dar și a colegilor lor că spun adevărul, însă cu toate acestea, prezentatoarea emisiunii a anunțat faptul că cei doi vor fi supuși unui test poligraf, iar în ediția de miercuri vor fi dezvăluite rezultatele și în funcție de acestea se va lua o decizie în privința acestora.

Astfel, dacă se va descoperi că au spus adevărul cei doi vor putea rămâne în cadrul show-ului, iar în caz contrar vor fi descalificați.

casa iubirii

Stefania si Cristian vor fi supusi unui test poligraf

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Astăzi, după emisiune, veți merge la detectorul de minciuni, v-am pregătit o serie de întrebări! Acest test poligraf este folosit în multe anchete atunci când persoanele bănuite de minciună sau de ascunderea adevărului, mai exact! Așa vom află și noi dacă v-ați petrecut și noaptea împreună sau dacă s-a întâmplat așa cum ne-ați povestit! Și mâine, în emisiune, în funcție de rezultatul testului poligraf ne vom lua la revedere sau vom continuă această experiență frumoasă împreună!”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Iolanda și Cătălin, pentru prima dată față în față după ce au părăsit Casa iubirii! Iată ce au spus cei doi tineri despre o posibilă relație! "Nu vreau să fiu pansamentul unei femei"

Citeste si: Ștefania și Cristian au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat. Cum au fost surprinși cei doi concurenți

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cătălin a rămas cu gândul Iolanda și după descalificarea ei. Care este cel mai mare regret al fostului concurent de la ”Casa Iubirii”: Nu i-am spus în față

Ultimă oră - Parchetul a declarat ilegal primul dosar penal din Rusia privind sustragerea de la mobilizare

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Este dispus Cătălin să înceapă o relație cu Iolanda. Ce spune fostul concurent despre asta: ”Ai fost prima care mi-a atras atenția”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies