Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce a dezvăluit despre traumele din trecutul fostului partener de la Casa Iubirii

,
Iolanda, dezvaluiri despre Mihai

Iolanda, dezvaluiri despre Mihai de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Relația dintre Mihai și Iolanda și descalificarea de care au avut parte de la Casa Iubirii au determinat-o pe fosta concurenta să dezvăluie detalii neștiute despre ce s-a întâmplat intre ei.

Iolanda este foarte dezamăgită că lucrurile au luat o astfel de turnura în ce o privește, însă nu regreta nimic din ce s-a întâmplat, din contra ia lucrurile că atare și încearcă să meargă mai departe și să uite acest episod în care s-a simțit trădată de către cel cu care ar fi putut avea o relație frumoasa și anume Mihai. Iolanda a mai spus că familie îi este alaturi, atât mama cât și bunica ei care nu este supărată pe ea, ci mai de graba este nervoasa.

Frumoasa fosta concurenta a spus că s-a îndrăgostit nebunește de Mihai, însă după ce a declarat peste tot, tânără a recunoscut că a avut un moment de ura fata de el, însă acum simte rușine. "Am vorbit cu un psiholog și m-a făcut să înțeleg că el are o trauma, el a fost înșelat înainte. Cred că confunda lucrurile. A zis că țoață viață a ținut în el și s-a găsit tocmai pe mine să își verse țoață furia pentru că a fost înșelat. L-am iertat. Nu aș mai putea avea o relație cu el", a spus Iolanda pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: EXCLUSIV! Reușită uriașă pentru Iolanda! Fosta concurentă de la Casa Iubirii, model pentru o revistă de succes din Elveția

Iolanda, dezvaluiri despre relatia cu Mihai

Iolanda nu mai vrea nicio relatie cu Mihai

[Sursa foto: Captură YouTube]

Am plâns când l-am văzut la Teo Show, nu mi-a venit să cred ce spune despre acel băiat.

I-am explicat ce s-a întâmplat și mi-a zis că uite, cine a spus, de fapt. Nu sunt pregătită să vorbesc mai mult cu el. Am avut nevoie să vorbesc cu cineva, un psiholog. Toate sunt cu un motiv în viață. Niciodată nu aș mai face aceeași greșeală. Eu credeam că sunt de la emoții lacrimile mele. Vorbind cu psihologul, mi-a zis că este un instinct. A fost un sentiment pe care l-am confundat cu indragosteala. Eu, în momentul ăla, chiar și fetele îmi dădeau motive să fiu geloasa. Atunci, parca se adeverea teama pe care o aveam. 

Într-adevăr, l-am rănit. Cred asta, i-am ridicat o frica, din nou. Țoață lumea care a auzit povestea, faptul că m-am întâlnit cu acel băiat, chiar și de Paste, nu i-am răspuns când mi-a făcut urări. Mihai îmi tot zicea că eu caut motive să ne despărțim. El nu știa ce să mai zică. M-am gândit și am zis că nu văd bine relația noastră," a dezvăluit Iolanda pentru Culisele Iubirii

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este Dragoș, noul concurent din ”Casa Iubirii”. Tânărul este atras de femeile voluptoase și grațioase

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Cine este Dragoș, noul concurent din ”Casa Iubirii”. Tânărul este atras de femeile voluptoase și grațioase

Culiță Sterp dă presa și televiziunea în judecată: ”Mi-au înscenat accidentul... m-ați făcut criminal”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies