Cătălin a rămas cu gândul Iolanda și după descalificarea ei. Care este cel mai mare regret al fostului concurent de la ”Casa Iubirii”: Nu i-am spus în față

,

Cătălin a recunoscut la Teo Show că s-a simțit atras de Iolanda din prima clipă, însă ea s-a apropiat de Mihai prea mult, iar acum regretă.


In articol:

După eliminarea din ”Casa Iubirii”, Cătălin a fost invitat la Teo Show și a discutat despre regretul pe care îl are și despre atracția pentru Iolanda. Acesta a dezvăluit că din prima clipă s-a simțit atras de fosta concurentă și a sperat că se va lega ceva între ei.

Marele regret a lui Cătălin, după eliminarea de la ”Casa Iubirii”

Cătălin a vorbit despre parcursul său în ”Casa Iubirii” și regretă că nu s-a focusat pe o altă fată în afară de Iolana, mai ales că a observat că atenția ei s-a îndreptat foarte rapid spre Mihai, acesta este și motivul pentru care nu a insistat prea mult în direcția ei.

”Eu cred că m-aș fi lăsat găsit de iubire, doar că nu a fost să fie atunci pentru mine. Primele fete care mi-au atras atenția au fost Iolanda și una dintre gemene, nu știam exact care pentru că încă nu le cunoscusem. Adică, după tiparul pe care îl am eu la o femeie, cam ele erau fetele. Cu Iolanda am inițiat primul contact în camera roșie și după am văzut că s-a îndreptat direct către Mihai și am văzut că s-a îndreptat foarte mult și foarte repede, nu am mai insistat atât de mult”, a spus Cătălin, fostul concurent de la Casa Iubirii.

Cătălin și Iolanda au avut o conexiune încă de la început. Odată ce tânăra a început să se apropie tot mai mult de Mihai, Cătălin a renunțat să mai aibă așteptări de la ea și chiar el i-a spus, în camera roșie, că nu este ok că plânge din cauza lui Mihai.

”Nu i-am spus în față că nu este ok că este cu Mihai, am întrebat-o dacă ea consideră că este ok pentru ea faptul că plânge mereu și își pune atâtea semne de întrebare și mi-a confirmat că nu e ok.

Nu i-am spus că nu e Mihai potrivit pentru ea”, a mai spus Cătălin. 

Citeste si: Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce a dezvăluit despre traumele din trecutul fostului partener de la Casa Iubirii

Cătălin nu o poate da uitării pe Iolanda

Cătălin a văzut în Iolanda ce nu a văzut în alte fete și regretă că nu a făcut mai mult pentru a fi împreună. Acesta a recunoscut că nu vrea să fie un pansament pentru ea, așa că nu se gândește la o relație cu ea în afara competiției, însă vrea să se întâlnească și să se cunoască mai bine.

”Dacă am avea ocazia, am sta să ne cunoaștem iar, dacă ar fi să reintrăm în emisiune, nu știu ea, pentru că a fost descalificată, dar eu dacă aș avea ocazia să mă reîntâlnesc cu ea cred că aș putea să-i schimb percepția”, a mai spus fostul concurent.

Citeste si: Este dispus Cătălin să înceapă o relație cu Iolanda. Ce spune fostul concurent despre asta: ”Ai fost prima care mi-a atras atenția”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Iolanda l-a dat de gol pe Mihai. Ce a dezvăluit despre traumele din trecutul fostului partener de la Casa Iubirii

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Iolanda, despre strategiile pe care Mihai și-le făcea pentru a da bine în emisiune: „Mă întreba cum dădeam mai bine la public”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies