Iolanda și Cătălin, pentru prima dată față în față după ce au părăsit Casa iubirii! Iată ce au spus cei doi tineri despre o posibilă relație! "Nu vreau să fiu pansamentul unei femei"

,
casa iubirii

Catalin si Iolanda, in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cătălin și Iolanda, foști concurenți în Casa iubirii, s-au revăzut pentru prima dată după ce au părăsit emisiunea.


In articol:

Săptămâna trecută a fost una destul de zbuciumată în Casa iubirii, Iolanda și Mihai au fost descalificați pentru că s-au văzut în afară competiției, iar în cea mai recentă Gala a emisiunii, Cătălin a fost concurentul eliminat, ca urmare a nominalizărilor primite. 

Iolanda și Cătălin, pentru prima dată față în față după ce au părăsit Casa iubirii

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Cătălin, fostul concurent de la Casa iubirii, a vorbit despre experiența trăită în cadrul show-ului matrimonial și totodată a avut parte și de mare surpriză. Iolanda, concurenta care a fost descalificată recent din cadrul emisiunii Casa iubirii a venit în platoul Teo Show pentru a-l surprinde plăcut pe Cătălin, despre care a mărturisit că s-a simțit atrasă încă de când l-a văzut prima dată. Doar că Mihai a fost mult mai îndrăzneț și mult mai rapid și a reușit să o învăluie și să o determine să îi devină parteneră în cadrul show-ului matrimonial.

casa iubirii

Catalin a imbratisat-o pe Iolanda

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Este dispus Cătălin să înceapă o relație cu Iolanda. Ce spune fostul concurent despre asta: ”Ai fost prima care mi-a atras atenția”

Vizibil emoționat, dar și fericit în același timp de revederea Iolandei, tânărul Cătălin a întâmpinat-o cu o îmbrățișare tandră și a avut numai replici frumoase la adresa fetei despre care a recunoscut că a plăcut-o încă de când a cunoscut-o în Casa iubirii și pe care avea de gând să o cunoască mai mult însă la un moment dat s-a văzut nevoit să renunțe din cauza

atitudinii lui Mihai, care a intervenit mult mai decisiv asupra Iolandei.

casa iubirii

Catalin, fata in fata cu Iolanda

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Iolanda: Era Mihai așa care voia neapărat și am ales persoană care mi-a dat mai multă atenție! Acum am învățat ceva din asta! Chiar dacă insistă nu înseamnă neapărat că mă place cu adevărat!

Cătălin: Și nu înseamnă neapărat că dacă stă doar cu ține, te vrea doar pe ține! Eu cel puțin așa am dedus din toată povestea pe care ați avut-o!

Iolanda: Ai dedus bine!

Citeste si: Cătălin a rămas cu gândul Iolanda și după descalificarea ei. Care este cel mai mare regret al fostului concurent de la ”Casa Iubirii”: Nu i-am spus în față

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Este dispus Cătălin să înceapă o relație cu Iolanda. Ce spune fostul concurent despre asta: ”Ai fost prima care mi-a atras atenția”

România bate orice record: facturile la utilități au cea mai mare creștere din Uniunea Europeană

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Iolanda, despre strategiile pe care Mihai și-le făcea pentru a da bine în emisiune: „Mă întreba cum dădeam mai bine la public”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies