Radu Pietreanu, mărturisiri incendiare! Cu ce vedetă celebră ar pleca pe o insulă pustie!

,

Îndrăgitul actor de comedie, Radu Pietreanu apariție de senzație în cadrul emisiunii ZIG ZAG, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Radu Pietreanu se numără printre cei mai talentați și apreciați actori de comedie ai României. Datorită numeroaselor sale apariții se senzație pe marile scene dar și pe micile ecrane, celebrul actor a cucerit din ce în ce mai mulți fani care au apreciat textele sale și glumele savuroase. Dincolo de profesie, Radu Pietreanu a fost mereu un bărbat discret atunci când a venit vorba despre viață personală. Îndrăgitul actor trăiește o poveste de iubire de peste șapte ani cu Mihaela, femeia care i-a cucerit inima.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut și au dorit că evenimentul să fie de asemenea unul discret.

Radu Pietreanu, mărturisiri incendiare! Cu ce vedetă celebra ar pleca pe o insula pustie

Invitat de curând, în cadrul emisiunii ZIG ZAG, pe canalul de YouTube, theXclusive, Radu Pietreanu a răspuns cu sinceritate la câteva întrebări lansate de cel care i-a devenit fin, George Tănase, prezentatorul show-ului și totodată a acceptat și câteva provocări incendiare. Printre multe alte dezvăluiri, Radu Pietreanu a mărturisit și faptul că întotdeauna a acceptat să stea la poze cu fanii săi după spectacole și nu a refuzat pe nimeni.

„Este o secundă din viață mea pe care i-o dau că să-i fac o mare bucurie! În costul biletului intră și atitudinea de după spectacol a vedetei! Sunt multe vedete care nu fac poze! Știi cum li se scade așa! Și când eram cu Vacanță mare, nu erau aparate foto atunci, autografe, stăteau la coadă sute de persoane la Eforie Sud unde aveam spectacole! Trebuie să ai aceeași atitudine față de toți!”,

a spus Radu Pietreanu.

Întrebat cu ce vedete ar alege să își petreacă o vacanță inedită pe o insula pustie, Radu Pietreanu a răspuns fără sfială, alegând cele mai apreciate vedete din perspectiva lui. Astfel, între Monica Bellucci și Uma Thurman, îndrăgitul actor a ales Monica Bellucci. Apoi între Monica Bellucci și Doru Octavian Dumitru, acesta l-a ales tot pe Doru Octavian Dumitru, argumentând că îi este foarte bun prieten și că în turnee pe vremuri purtau lungi conversații. Iată care au fost și celelalte vedete propuse și pe cine a mai ale Radu Pietreanu!

Citeste si: Cine i-a pus lui Moroșanu porecla de "Moartea din Carpați"! E un personaj monden ultra-cunoscut! Ce părere are acum Moroșanu despre poreclă. La început îi era rușine cu ea!

Citeste si: Cine este iubita lui George Tănase. Comediantul și partenera de viață sunt împreună de 5 ani FOTO

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Radu Pietreanu: “Mancam cu stiloul in mana, ma spalau cu stiloul in mana…”

Oamenii lui Biden preiau controlul în Senat: A fost anunțată victoria candidatului democrat, Raphael Warnock, în Georgia

Radu Pietreanu: “Mancam cu stiloul in mana, ma spalau cu stiloul in mana…”

INTERVIU EXCLUSIV cu George Tănase de la matinalul "Dimineața cu noi": "Dacă aș putea să aleg, mi-aș dori să am un copil ca mine"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies