Bianca Drăgușanu recunoaște dacă s-a jucat sau nu cu sentimentele oamenilor: „Da, m-am jucat, dar cine nu se joacă?!”

,
bianca-drăgușanu-zig-zag-interviu-george-tănase

Bianca Drăgușanu recunoaște dacă s-a jucat sau nu cu sentimentele oamenilor: „Da, m-am jucat, dar cine nu se joacă?!”

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea ZIG ZAG. Aceasta a răspuns întrebărilor ce i-au fost puse de George Tănase, iar vedeta a fost extrem de sinceră, răspunzând fără rețineri.


In articol:

Bianca Drăgușanu este cunoscută, printre altele, și pentru viața amoroasă tumultoasă pe care a avut-o. Chiar și în relația actuală, cu Gabi Bădălău, nu este totul doar lapte și miere.

În cadrul emisiunii ZIG-ZAG, aceasta a răspuns unor întrebări provocatoare.

S-a jucat sau nu Bianca Drăgușanu cu sentimentele oamenilor

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu joacă bărbații pe degete și chiar și ea a recunoscut acest lucru. Fiecare relație pe care aceasta a avut-o de-a lungul timpului a fost în atenția presei și a fost și extrem de „picantă”.

Bianca Drăgușanu face absolut tot ceea ce îi stă în putere, pentru a obține ceea ce își dorește și mereu reușește acest lucru, iar relațiile amoroase nu sunt o excepție.

Una dintre întrebările căreia a trebuit să îi răspundă a fost legată de modul în care aceasta s-a purtat cu sentimentele celor din jur, fiind vorba de persoanele cele mai apropiate ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, pe mâinile medicilor esteticieni. Ce schimbări își face vedeta

„Te-ai jucat vreodată cu sentimentele cuiva, pentru a uita de fostul iubit?”, a fost întrebarea la care aceasta a trebuit să răspundă.

bianca-drăgușanu-zig-zag-interviu-george-tănase

Bianca Drăgușanu recunoaște dacă s-a jucat sau nu cu sentimentele oamenilor: „Da, m-am jucat, dar cine nu se joacă?!”

„Dacă m-am jucat?! Nu știu dacă m-am jucat... Da, probabil. Da, m-am jucat, dar cine nu se joacă?! Practic și teoretic, totul începe de la o joacă”, a spus Bianca Drăgușanu.

Faima Biancăi Drăgușanu îi ajută pe oameni să ajungă în atenția presei

Deoarece Bianca are o comunitate impresionantă de fani în mediul online, unde primește multă apreciere din partea fanilor, dar unde are de-a face și cu răutățile celor care nu o plac.

Chiar și așa, Bianca spune mereu ceea ce îi trece prin minte și întotdeauna îi trage de mânecă pe cei care fac acuzații despre ea sau pe cei care o jignesc.

„Fără număr (hateri-persoane care o urăsc). Îmi dau seama cât de importantă sunt chiar și după atâta vreme, după atâta timp. Dacă intrii în context cu mine și dai cu hate, ești băgat în seamă. Dacă ai zis ceva nasol de mine, ești un nume dintr-o propoziție, dar propoziția mă vizează direct pe mine, că, altfel, fără mine, nu ai fi în propoziție.

Citeste si: Exclusiv! Care a fost cea mai mare spaimă prin care a trecut Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu: "Am ținut un an sub control această problemă, sperând că se va remedia"

Pe TikTok, sunt foarte virală, o să vezi că vom fi foarte virali! Eu nu sunt agresivă, eu sunt un om care nu face afirmații răutăcioase la adresa altui om, eu vin tot timpul și mă apăr. Eu, de multe ori, epatez și sunt conștientă de lucrurile pe care le spun și le spun, tocmai pentru ca să devină virale.

Mie îmi place de mine, mă iubesc, mie îmi place să mă vad așa, e un talent, artă. Eu fac bani, fără să fac, practic, ceva”.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară? Ce detalii au ieșit la iveală

Bursele europene au închis pe creștere, după ultimele decizii ale băncilor centrale

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies