"A reușit Bianca Drăgușanu să tina un bărbat lângă ea până acum?!" Carmen Harra spune ce se va întâmpla cu viața vedetei

,
Carmen Harra o avertizeaza pe Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu, previziuni sumbre din partea lui Carmen Harra

[Sursa foto: Instagram]

Carmen Harra a acceptat sa vorbesca despre viitorul uneia dintre cele mai vanate vedete de la noi si anume Bianca Dragusanu.


In articol:

Celebra prezicătoare spune că Bianc Drăgușanu nu vă reuși să își împlinească destinul amoros alaturi de Gabi Badalau pentru că nici până acum nu a reușit să tina un bărbat lângă ea.

Singurul bărbat bun din viață Biancai Drăgușanu, conform spuselor lui Carmen Harra este Victor Slav, însă nu a știut să îl tina lângă ea.

De ce Bianca Dragusanu nu va ramane cu Gabi Badalau

"Ea a pierdut șansă asta și a rămas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau șanse relației cu Gabi Badalau. Aș vrea să îi dau. Este o fata frumoasa, a luptat să ajungă, însă nu îi dau șanse. Este o relație temporara. Face aceleași greșeli că în trecut. Aceasta relație nu ar enici susținere din partea familiei lui, sunt mulți opozanți din multe puncte de vedere. Relația nu vă rezista decât cât vă fi atracția fizica. Așa se întâmplă. Ea nu are fundația să meargă în viitor. Are niste karme din trecut, plus scandalurile de țoață ziua nu pot duce decât la o ruptura. Aceasta este analiza psihologica.

Carmen Harra: "Bianca Dragusanu a avut un singur barbat bun"

Fiecare scandal, vorbe aruncate, vă degrada. Aceste nenumărate certuri duc la o ruptura totala. Împăcările astea nu repara. În felul asta se deseaza și se rup, în timp. Ea ar trebui să își puna o întrebare, de ce am divorțat, de ce am rămas cu copilul...Rezultatul

e prost. Exista o potrivire intre ei, totuși. Sutn foarte mulți factori, însă că să supraviețuiască testul timpului, trebuie să înțelegem toți factorii. Îmi dau seama ce bagaj karmic vin eu? La el sunt doi copii, la ea unul, care sunt oponenții lor, familia, foștii ei iubiți. Cine generează certurile mereu? Ea este cea care pune paie pe foc. Nu el. El nu îl văd n agresiv și un certăreț. Are o nesiguranță incredibila. Ea a trecut prin numeroase transformări. Nu a fost sigura pe ea. Pentru asta și-a făcut numeroase transformatri. Este o chestie psihologica, a mai precizat Carmen Harra pentru emsiunea prezentata de Cornelia Ionescu, Online Story.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Jador a plecat cu mașina de poliție de la un eveniment. Care este, de fapt, motivul pentru care a apelat la autorități

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Iulia Vântur, taxată de fanii din România, după un concert pe care l-a susținut în India: ”Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies