"A reușit Bianca Drăgușanu să tina un bărbat lângă ea până acum?!" Carmen Harra spune ce se va întâmpla cu viața vedetei

,
Carmen Harra o avertizeaza pe Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu, previziuni sumbre din partea lui Carmen Harra

[Sursa foto: Instagram]

Carmen Harra a acceptat sa vorbesca despre viitorul uneia dintre cele mai vanate vedete de la noi si anume Bianca Dragusanu.


In articol:

Celebra prezicătoare spune că Bianc Drăgușanu nu vă reuși să își împlinească destinul amoros alaturi de Gabi Badalau pentru că nici până acum nu a reușit să tina un bărbat lângă ea.

Singurul bărbat bun din viață Biancai Drăgușanu, conform spuselor lui Carmen Harra este Victor Slav, însă nu a știut să îl tina lângă ea.

De ce Bianca Dragusanu nu va ramane cu Gabi Badalau

"Ea a pierdut șansă asta și a rămas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau șanse relației cu Gabi Badalau. Aș vrea să îi dau. Este o fata frumoasa, a luptat să ajungă, însă nu îi dau șanse. Este o relație temporara. Face aceleași greșeli că în trecut. Aceasta relație nu ar enici susținere din partea familiei lui, sunt mulți opozanți din multe puncte de vedere. Relația nu vă rezista decât cât vă fi atracția fizica. Așa se întâmplă. Ea nu are fundația să meargă în viitor. Are niste karme din trecut, plus scandalurile de țoață ziua nu pot duce decât la o ruptura. Aceasta este analiza psihologica.

Carmen Harra: "Bianca Dragusanu a avut un singur barbat bun"

Fiecare scandal, vorbe aruncate, vă degrada. Aceste nenumărate certuri duc la o ruptura totala. Împăcările astea nu repara. În felul asta se deseaza și se rup, în timp. Ea ar trebui să își puna o întrebare, de ce am divorțat, de ce am rămas cu copilul...Rezultatul

e prost. Exista o potrivire intre ei, totuși. Sutn foarte mulți factori, însă că să supraviețuiască testul timpului, trebuie să înțelegem toți factorii. Îmi dau seama ce bagaj karmic vin eu? La el sunt doi copii, la ea unul, care sunt oponenții lor, familia, foștii ei iubiți. Cine generează certurile mereu? Ea este cea care pune paie pe foc. Nu el. El nu îl văd n agresiv și un certăreț. Are o nesiguranță incredibila. Ea a trecut prin numeroase transformări. Nu a fost sigura pe ea. Pentru asta și-a făcut numeroase transformatri. Este o chestie psihologica, a mai precizat Carmen Harra pentru emsiunea prezentata de Cornelia Ionescu, Online Story.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Iancu Sterp s-a afișat pentru prima dată cu noua iubită în public! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis tânărul frumoasei lui partenere de ziua ei de naștere!

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nora lui Florin Salam, primele declarații după ce în mediul online a apărut o știre falsă care anunța decesul celebrului artist! "Este într-o stare stabilă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies