Ce avere au de împărțit Shakira si Gerard Pique? Suma este amețitoare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 iun 2022, 11:59

Ce avere au împreună Shakira și Pique

Sursa: Instagram: Shakira

Relația dintre Shakira și Gerard Pique a ajuns la final. După mai bine de 10 ani, cei doi se despart, iar totul a fost pus pe seama infidelității fotbalistului.

După ce au confirmat zvonurile despre despărțire, demersurile legale vor încep și ele în extrem de puțin timp.

În 12 ani de relație, Shakira și fotbalistul au strâns o sumă considerabilă de bani pe care acum trebuie să o împartă.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis agenția de PR a celor doi foști iubiți.

În viitorul apropiat, cei doi se vor vedea în fața notarului pentru a semna actele de divorț și pentru a-și împărți averea.

De-a lungul carierei sale, conform Fanatik.ro, Shakira a strâns suna impresionantă de 350 de milioane de dolari, în timp ce Pique are aproximativ 80 de milioane de dolari.

Citeste si: Cum arată casa de 16 milioane de euro în care Shakira se mută, după ce a confirmat despărțirea de Pique

Gerard Pique a spus cum a cunoscut-o pe Shakira

„Cred că trebuie să munceşti să-ţi creezi propriul destin. Cu siguranţă că există şi lucruri deja stabilite pentru viaţa noastră, dar, câteodată, poţi schimba lucrurile, dacă munceşti mai mult, dacă îţi doreşti să se întâmple.

I-am promis că vom ajunge în finala Cupei Mondiale şi că ne vom întâlni din nou, pentru că urma să cânte la festivitatea de închidere. Am făcut asta şi a funcţionat.

Nu ştiu dacă a fost destinul sau nu, dar, aşa cum am spus, am muncit mult pentru a face lucrurile să se întâmple.

Citeste si: Shakira și Gerard Pique ar urma să divorțeze, după ce artista l-a prins înșelând-o. Ce i-a cerut aceasta imediat

Dacă vrei să funcţioneze, ea trebuie să fie exemplul tău. Şi acelaşi lucru este valabil şi pentru ea în ceea ce mă priveşte. În ceea ce face, cred că este cea mai bună şi ea, de asemenea, încearcă întotdeauna să mă ajute în cariera mea. Mă încurajează întotdeauna să fiu un jucător mai bun”, a spus Gerard Pique, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena 1, relatează Agerpres.ro.

Cum arată casa de 16 milioane de euro în care Shakira se mută, după ce a confirmat despărțirea de Pique

Shakira a spus, în urmă cu ceva timp, de ce nu face nunta cu Pique

Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe o soţie, ci, mai degrabă, ca pe o iubită. Este ca fructul interzis, prefer să-l menţin mereu atent şi să creadă că totul este posibil. Depinde de comportamentul său”,  a spus aceasta, potrivit Agerpres.ro.

„Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei, dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți”, a spus și Gerard Pique, potrivit Mundo Deportivo, relatează Dcnews.ro.

Acum, fanii celor doi așteaptă să vadă ce se va mai întâmpla, mai ales că cei doi au și copii împreună, iar situația se poate complica.

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies