Ce are de spus Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la mai mulți ani de la despărțire: „La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”

,
bianca-drăgușanu-zig-zag-interviu-george-tănase-victor-slav

Ce are de spus Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la mai mulți ani de la despărțire: „La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu pentru ceva timp și au avut una dintre cele mai controversate relații de la acea vreme. Chiar și acum, ocazional, relația lor mai este adusă în discuție în fel de fel de contexte.


In articol:

În cadrul emisiunii ZIG ZAG, prezentată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre modul în care a evoluat relația dintre ea și Victor Slav.

Bianca Drăgușanu nu uită modul în care oamenii se poartă cu ea

Bianca Drăgușanu susține că Victor Slav nu a spus niciodată nimic rău despre ea, dar a insinuat că unele lucruri ce au avut loc între ei nu au fost chiar plăcute.

Nu a vorbit niciodată urât despre mine. Sunt multe persoane pe care le-am iertat pentru ce au spus, dar nu le-am uitat și nu o să le uit niciodată și, cum le prind la cotitură, cum le achit.

Cred că lumea e prea mică să nu ne întâlnim, să nu ai nevoie, să nu dăm ochi în ochi, să...multe din persoanele care își permit să facă răutăți la adresa mea, atunci când ne vedem față în față, o dau cotită sau nu știu pe unde să mă pupe sau cum să fie mai simpatici, mai băgăreți în seamă și eu nu suport perversitatea.

Citeste si: Bianca Drăgușanu recunoaște dacă s-a jucat sau nu cu sentimentele oamenilor: „Da, m-am jucat, dar cine nu se joacă?!”

Eu nu sunt un om pervers.

La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

bianca-drăgușanu-zig-zag-interviu-george-tănase-victor-slav

Ce are de spus Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la mai mulți ani de la despărțire: „La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”

Bianca Drăgușanu nu consideră relevante complimentele și criticile celor din jur

Bianca Drăgușanu a spus că, pentru ea, nu contează nici complimentele pe care le primește și nici criticile, deoarece știe care este adevărata ei valoare, motiv pentru care nu are nevoie de confirmare din partea nimănui.

De asemenea, vedeta este de părere că oamenii care susțin că nu o plac, de fapt, o admiră, iar acest lucru i-a fost confirmat în mai multe ipostaze, de-a lungul timpului.

„Majoritatea care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic, sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăia își fac timp să te caute, să îți lase comment-uri”, a declarat Bianca.

„Atâta timp cât știi ce valoare ai, nu ai nevoie de critici sau de complimente. Eu nu am nevoie să-mi spună o prietenă de-a mea « vai, dar ce frumoasă ești ». Nu am nevoie să-mi spună, pentru că eu știu.

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, despre cea mai mare prostie pe care a făcut-o în copilărie:" M-am suit pe deal, era întuneric, eu o vedeam pe ea și ea nu mă vedea pe mine"

Dacă îmi faci un compliment și eu te simt și argumentezi, bun, la revedere. Nu am nevoie să vină una care are față de spate și să-mi spună mie câte filtre am. Ele, oricum, s-au născut strâmbe și, orice și-ar face, tot strâmbe sunt”, a mai spus acesta.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Victor Slav, despre relația cu sora lui, Cătălina: "Am crescut împreună și avem o legătură foarte puternică"

Educația trebuie să închidă câteva decalaje majore. Mesajul Ligiei Deca de Ziua Mondială a Educației

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare împreună cu fiica ei: "Am foarte mari emoții. Nu m-am mai atins de el de aproape...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies