Exclusiv! Victor Slav, despre relația cu sora lui, Cătălina: "Am crescut împreună și avem o legătură foarte puternică"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 apr 2023, 02:55

Victor Slav, dezvaluiri despre sora lui, Catalina

Sursa: Instagram

Putini stiu detalii despre faptul ca Victor Slav are si o sora ceva mai mare decat el cu care are o legatura foarte stransa.

Victor Slav este vedeta familiei cum s-ar spune deoarece sora lui, mai mare cu un an și patru luni, nu este persoana publica. Catalina a fost mereu sprijinul prezentatorului TV și mai mult, l-a ajutat de fiecare data și a fost lângă el constant, încă de când erau copii și învățau la aceeași scoală, după cum mărturisește vedeta pentru kanald.ro.

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, leit mama lui! Declarații emotionante ale prezentatorului TV: "Viața ne "fură" și mereu spunem că ei înțeleg că suntem ocupați"

Victor Slav despre sora lui, Catalina: "A fost mereu sprijinul meu"

"Sora mea e mai mare decât mine cu un an și patru luni. Ca ani de scoală, era cu doi ani mai mare, am mers la aceeași scoală, Scoală 82 din București. Ea a fost sprijinul meu și în scoală, știa tot mersul lucrurilor, m-a protejat până pe la 12, 13 ani când am început să o întrec la înălțime.

A fost mereu sprijinul meu. Mi-a oferit tot ajutorul întotdeauna și stiu că daca o sun, valabil și invers, ea vă fi acolo lângă mine cu orice este nevoie. Am crescut împreună și avem o legătură foarte puternica."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Victor Slav are o nepoata in varsta de 14 ani

Citeste si: Exclusiv! Ce medie a avut George Tănase la Bacalaureat. Cum a fost perioada liceului pentru matinal: "A fost greu să plec din casa părinteasca și să stau la internat"

Catalina este mămică unei fetițe, deja adolescente, Brianna, pe care Victor o adora. Mai mult, și Sofia, fiica vedetei Kanal D are o relație minunata cu verișoară ei chiar daca este cu mult mai mare decât ea: "Foarte bine, ea este acum adolescenta, are aproape 14 ani.

Cu Sofia se înțelege foarte bine, chiar daca ediferenta de vârstă mare. Fiica mea ar dori să stea mai mult împreună, dar Brianna mai are și alte activități. Însă când sunt împreună nepoata mea este foarte protectoare, înțelegătoare, mereu întreabă de Sofia, își aduce aminte de vremurile când era mai mica și cum stâlcea cuvintele. Este o legătură puternica intre ele, se înțeleg bine." 

 

Taguri: