Exclusiv! Victor Slav, leit mama lui! Declarații emotionante ale prezentatorului TV: "Viața ne "fură" și mereu spunem că ei înțeleg că suntem ocupați"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 iun 2022, 13:35

Ce spune Victor Slav despre relatia cu parintii lui

Sursa: Instagram

Prezentatorul TV a vorbit in exclusivitate pentru kanald.ro despre mama lui si despre relatia si respectul pe care o are fata de ea.

Victor Slav a recunoscut ca si-ar dori sa fie mai apropiat de parintii lui, sa ii sune mai des desi ei fac asta mai degraba decat el.

Vedeta are o familie frumoasa si ii multumeste lui Dumnezeu pentru ca are doi parinti minunati, iar mamei lui ii este recunoscator pentru timpul si iubirea pe care i le-a oferit lui si surorii sale.

Citeste si: Exclusiv! Ce medie a avut George Tănase la Bacalaureat. Cum a fost perioada liceului pentru matinal: "A fost greu să plec din casa părinteasca și să stau la internat"

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Cat de mult seamana Victor Slav cu mama lui

Îi mulțumesc mamei pentru foarte multe lucruri, pentru iubirea, timpul, grija pe care ni le-a oferit și mie și surorii mele. Aș putea găsi atât de multe motive să îi mulțumesc mamei mele. Semăn cu ea, într-adevăr. Relația noastră este una extraordinara, chiar daca nu sunt mamos, desi mama mea ar vrea acest lucru. Vorbesc cu părinții mei de câteva ori pe săptămână, ne trimitem mesaje, mai mult ei îmi trimit mie.

Ar trebui să am mai multa grija, recunosc, de părinții mei, în sensul să comunic mai mult cu ei, a dezvaluit Victor Slav in exclusivitate pentru kanald.ro.

Victor Slav, declaratii emotionante despre mama lui

Conștientizez mereu acest lucru și timpul trece și noi avem senzația că părinții sunt veșnici și vor fi mereu acolo.

Viață ne "fura" și mereu spunem că ei înțeleg că suntem ocupați. Dar încerc, chiar și așa, să fiu alaturi de ei în cele mai importante momente din viață familiei noastre și să vorbesc cu ei săptămânal de câteva ori. 5. Cum era Victor Slav copil? Ai fost un copil cuminte sau unul problema? Am fost un copil cuminte, nu am creat mari probleme. În vacanta de vara mergeam cu varul meu și sora mea la bunici și făceam tot felul de năzbâtii.
Am avut o copilărie tradițională, cu mers la scăldat, fugit prin sat, ne aventuram destul de mult. Dar nu am fost un copil problema,
a marturisit vedeta Kanal D.

 

Taguri: