Soțul Alinei Laufer, Ilan, a fost operat de urgență! Cu ce probleme se confruntă fostul politician

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 apr 2023, 01:55

Soțul Alinei Laufer, Ilan, a fost operat de urgență! Cu ce probleme se confruntă fostul politician

Sursa: Facebook Ilan Laufer

Ilan Laufer a ajuns de urgență la spital, iar medicii au decis să-l bage direct în sala de operație. Cu ce probleme se confruntă soțul Alinei Laufer?

Soțul Alinei Laufer se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ilan a ajuns de urgență la spital din cauza unei accidentări mai vechi, iar medicii au decis să trebuie operat în cel mai

scurt timp.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ilan Laufer. Primele declarații

În urmă cu puțin timp, Ilan Laufer a postat pe o rețea de socializare o fotografie de pe patul de spital, cu brațul în ghips, și a anunțat că a fost operat recent, din cauza unor probleme mai vechi, care i-au dat de furcă.

Fostul politician a dezvăluit că anumite complicații, care au survenit din cauza unei accidentări mai vechi, l-au determinat să apeleze la ajutorul specialiștilor, iar medicii au decis că trebuie operat de urgență.

Soțul Alinei Laufer a declarat că acum se simte mai bine și așteaptă să fie externat: "Azi am suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, urmare a unei accidentări care nu s-a vindecat altfel, cu toate că am încercat tot ce se putea omenește posibil.

Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare de care mă voi apuca curând. Mulțumesc stafului medical care a fost excepțional, mi-au atenuat durerea și m-au ajutat să trec mai ușor peste acest moment dificil.", a scris Ilan Laufer, pe contul personal de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Buze mai carnoase, fund mai bombat! Doamne, cum arata Alina Laufer, dupa ce si-a injectat 2 KILOGRAME de grasime!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Alina Laufer, detalii despre starea soțului ei

Alina Laufer a explicat că problema cu care soțul ei s-a confruntat nu este una foarte gravă. Acesta a avut un lipom la cot, care, în timp, a început să-i creeze un oarecare disconfort.

De asemenea, aceasta a mai precizat că intervenția chirurgicală a fost mai complicată decât se aștepta.

  "Nimic grav. A avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani! Slavă Domnului că nu a fost ceva nasol. A fost mai complicat decât credeam, că i-a pus mâna în ghips pentru vreo 6 zile, dar e ok!", a declarat Alina Laufer, pentru click.ro.

Citeste si: Ilan Laufer, tată de gemeni! Fostul ministru a anuțat că soția sa, Alina Laufer, a născut prematur. Iată prima reacție a internauților

Au costat-o vreo 15. 000 de euro operatiile estetice, dar a meritat toti banii! Alina Laufer este mai mandra ca niciodata de corpul ei

 

 

 

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.