Cum arăta Victor Slav la 19 ani. Ce meserie ar fi trebuit să aibă acum prezentatorul TV: "Aș vrea să pot da timpul înapoi cu mintea de acum!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 iul 2022, 12:29

Ce meserie ar fi trebuit sa aiba Victor Slav

Sursa: Instagram

Victor Slav este unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV din Romania, fiind considerat totodata si cel mai sexy.

Nu mai este niciun secret că Victor Slav este unul dintre cei mai vânați bărbați din Romania, multe domnișoare punând ochii pe el, în ciuda faptului că se afla într-o relație serioasa cu iubita lui, Selină alaturi de care se simte împlinit. Pe lângă acest aspect, Victor Slav este și un tata fericit, având-o pe micuță Sofia din căsătoria cu Bianca Drăgușanu. victor Slav este un tata dedicat și foarte atent cu fiica lui, implinindu-i aproape orice dorință. 

Ce meserie ar fi trebuit sa aiba Victor Slav 

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, un elev model. Ce liceu de prestigiu a terminat vedeta Kanal D și cu ce medie a luat Bacalaureatul: "Am dat examen la șapte materii!"

"Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat cad vine vorba de ciocolata. Oricât de mult aar fi de simpatica atunci când își dorește ciocolata, o refuz daca depășește o anumită limita.

Mereu își dorește o jucărie noua, aici nu o pot refuza."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cat priveste partea profesionala, Victor Slav a avut parte de numeroase proiecte TV care i-au pus in valoare calitatile de prezentator, insa vedeta recunoaste ca legat de acest aspect, are totusi un regret: "La 19 ani terminasem liceul și mă pregăteam pentru admitere.

Am dat prima data la Facultatea de Construcții, la Geodezie, unde am și intrat și am momente când regret că nu am devenit Inginer. M-am schimbat enorm de atunci. Aș vrea să pot da timpul înapoi să fiu la 19 ani cu mintea de acum. Cred că toată lumea vrea asta. Am evoluat enorm, atât spiritual cât și fizic, emoțional. Suntem în continua evoluție că om și mâine trebuie să fii un pic mai bun că cel care ești azi",
recunoaste Victor in exclusivitate pentru kanald.ro.

Victor Slav, detalii despre copilarie

Citeste si: Emily Burghelea a fost pe punctul să nu intre la examenul de licență. Ce a pățit vedeta cu doar câteva minute înainte de a susține proba

"Am fost un copil cuminte, nu am creat mari probleme. În vacanta de vara mergeam cu varul meu și sora mea la bunici și făceam tot felul de năzbâtii.

Am avut o copilărie tradițională, cu mers la scăldat, fugit prin sat, ne aventuram destul de mult. Dar nu am fost un copil problema."