Milionar american, botez de poveste în România! Administratorul Statuii Libertății și soția lui au făcut furori la petrecerea fiului lor

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 iul 2022, 09:33

Milionarul Brad Hill, petrecere de lux la Timisoara

Sursa: Instagram

Brad Hill si sotia lui, frumoasa Iasmina si-au botezat cel de-al doilea copil, pe David, la Timisoara.

Brad Hill și Iasmina Hill au făcut un botez demn de milionarii americani, doar că au hotărât să facă evenimentul în Romania.

Daca nunta au făcut-o la New York, petrecerea de botez pentru fiul lor cel mic, David, au ales să o facă alaturi de familie și prieteni la Timișoara. Lux, fast și eleganta, au fost cuvintele care au descris cel mai bine evenimentul. Iasmina a purtat o rochie verde, semnata Elie Saab, iar soțul ei, și-a asortat costumul cu ținută frumoasei sale soții. Invitații au fost pe sprânceană, toți unul și unul.
Iasmina a dezvăluit în exclusivitate pentru wownews cum a organizat tot evenimentul în Romania și de ce a ales să îl facă aici și nu în America, acolo unde locuiesc.

Citeste si: Cum reușește Bianca Drăgușanu să aibă succes în afaceri și să nu piardă un leu. Frumoasa blondă a investit recent într-un apartament în Dubai

Iasmina Hill, primele declaratii despre petrecerea de lux

"Am făcut botezul în decembrie, asta a fost și ideea, însă din păcate, a venit covid-ul și nu am putut continua cu petrecerea, dar am fost la biserica sârbească. Noi suntem sârbi și David a fost foarte cuminte. Pentru biserica, am ales o ținută mai lejera și am mers la restaurant, însă acum, am vrut să strălucesc. Eu aș mai vrea copii, daca vin, Doamne Ajuta. Copiilor le plac dinozaurii și verdele, și am ales tematica cu dinozaurii.

Toată lumea e pe verde, așa a fost tematica.

Cum s-au cunoscut Brad Hill si Iasmina

Iasmina a mai povestit într-un interviu cum și-a cunoscut actualul soț și cum au ajuns să facă o nunta că-n povesti în New York: "Inițial, am servit mâncare. Am venit printre primii și de asta aveau nevoie. Apoi au văzut că mă pricep la oameni și m-au pus hostess, să conduc oamenii la cafenea. A fost fain. L-am observat, dar nu știam cine este, în schimb mi-am dat seama că nu era un client. Venea să-și ia masa și îl salutam, îl conduceam”, a continuat. „Îi zâmbeam și într-o zi m-a întrebat dacă vreau să merg la un concert Katy Perry, am zis: «Sigur că da!» ”, a adăugat Iasmina.

„Am văzut-o la o întâlnire cu angajații și zâmbetul ei a fost suficient!”, a dezvaluit Brad.

Ce filme și seriale apar în luna martie pe platforma Netflix

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia și a Biancai Drăgușanu: "O refuz daca depășește o anumită limită"

„Am vrut să merg la concert. Ne-am simțit foarte bine. Am sărit să-l pup, așa zice el, eu zic că el a făcut primul pas. A fost un fel de întâlnire, dar nu neapărat. Apoi m-am întors în țară în toamnă și am ținut legătura. M-a vizitat în România, în București, pentru că eram la facultate. Ne-am tot vizitat și, după ce am terminat masterul, m-am întors în America și am lucrat în continuare pentru el, dar în domeniul meu, eu am făcut relații publice, social media și PR, și a fost perfect. Am avut viză de lucru, am aplicat la master acolo, iar după mi-am obținut green card tot prin serviciu.  După ne-am și căsătorit. M-a atras la el că a fost atât de gentleman, era așa de timid, de modest, în ciuda faptului că era patron”, a declarat Iasmina.

 

 


Cookies