George Tanase, dezvăluiri exclusive despre cununia civilă: "Totul s-a întâmplat pe ultima sută de metri"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 sep 2022, 13:27

George Tanase, dezvaluiri despre cununia civila

Sursa: Instagram

Comediantul s-a casatorit civil in urma cu o saptamana cu aleasa inimii sale, Lorena, intr-un cadru restrans.

Vedeta Kanal D care a început un nou proiect pe online, în cadrul canalului Youtube "The Exclusive", a povestit câteva detalii despre cununia civila cu Lorena, cea care îi este partenera de viață de aproape 6 ani.

Cei doi și-au dorit un eveniment foarte discret alaturi de familie și prieteni. George a dezvăluit faptul că totul a fost organizat pe ultima suta de metri, în aproximativ trei săptămâni, însă a ieșit fix după gustul mirilor care au arătat impecabil în cea mai fericita zi a lor.

George Tanase: "Am avut aproximativ 25 de invitați, pentru că am dorit să fie un eveniment intim, discret și simplu" 

Citeste si: Exclusiv! De ce nu se apucă Maurice Munteanu de sală: "Locul ăla mă deprimă, mediul ăla nu mi se adresează, dar aș face TRX"

"Cununia a fost un eveniment special, am avut emoții dar am avut parte din plin de surprize frumoase. Am avut alaturi doar oameni de calitate, foarte dragi noua, o parte dintre prietenii noștri și câțiva membri ai familiei.

Pentru noi rămân numai amintiri de neuitat, a fost o zi cu adevărat speciala, a dezvăluit George Tănase pentru kanald.ro.

Radu Pietreanu, mărturisiri incendiare! Cu ce vedetă celebră ar pleca pe o insulă pustie!

A fost un eveniment discret, nu am dorit un eveniment mare, ci doar să ne bucuram alaturi de câțiva oameni foarte dragi noua. Alegerea locației nu a fost ceva dificil, am făcut cununia într-o locație în care noi mereu ne-am simțit bine, este restaurantul unui prieten, un loc tare plăcut în care ai parte și de o priveliște minunata.

Toată organizarea a durat trei săptămâni, totul s-a întâmplat pe ultima suta de metri. Nu au fost foarte multe persoane, am avut aproximativ 25 de invitați, pentru că am dorit să fie un eveniment intim, discret și simplu. Ne-am bucurat că totul a ieșit așa cum ne așteptam.

George Tanase prezinta "Zig Zag" pe canalul de Youtube "The Exclusive"

Cununia a fost în cadru restrâns cu o mana de prieteni și membri ai familiei, cei mai apropiați oameni, și ne-am bucurat că au putut ajunge să ne fie alaturi. Noi ne-am simțit foarte bine și ne-am distrat extraordinar împreună. Sper că și ei să fi rămas cu o amintire frumoasa, a mai spus George Tănase.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies