Exclusiv! Cum se simte Ștefan Stan în postura de tată a două fete: "Când vine vorba de copiii mei, nimic nu este prea greu"

,
Stefan Stan despre postura de tatic

Sotia si fiicele lui Stefan Stan s-au mutat in Germania

[Sursa foto: Instagram]

Cantaretul este tatal a doua fetite pe nume Elif si Mira pe care le iubeste ca pe ochii din cap.

De ceva timp, Ștefan Stan este tătic cu norma întreagă după cum a dezvăluit chiar el, renunțând la orice altceve ce nu tine de familia lui.

Cântărețul nu și-a mai luat nici concerte și nici nu a mai vrut să plece de acasă cu treburi pentru că a vrut să stea alaturi de cele doua fetițe pe care le are împreună cu Simona, soția lui. Mai mult, soția lui împreună cu fetițele s-au mutat în Germania, cântărețul urmandu-le pentru a fi o familie unita în adevăratul sens al cuvântului. Desi este un sacrificiu pentru Ștefan se împarte greu intre Romania și Germania, el spune că totul a fost spre binele fetelor și pentru un viitor mai bun pentru ele.

Stefan Stan, dezvaluiri despre cele doua fiice ale sale

Citeste si: Exclusiv! De ce nu se apucă Maurice Munteanu de sală: "Locul ăla mă deprimă, mediul ăla nu mi se adresează, dar aș face TRX"

"Pentru mine nu exista "meseria" de tata. Când vine vorba de copiii mei, nimic nu este greu. Mie nu mi s-a schimbat viață cu nimic, sunt mult mai fericit și mai împlinit că înainte.

Elif și Mira interacționează foarte frumos, exista o unitate intre ele, a dezvăluit Ștefan Stan în exclusivitate pentru kanald.ro. Întrebat ce vă face atunci când fetele vor creste și vor veni admiratorii la ușa, cântărețul a dezvăluit că nici nu se gândește până acolo pentru că mai este mult și nici nu își imaginează cum vă reacționă: "Ei pot să vina, o să văd atunci în acel moment..."

Stefan Stan, tata a doua fetite

Stefan Stan a dezvaluit cum se simte in postura de tatic a doua fetite

[Sursa foto: Instagram]

Sotia si fiicele lui Stefan Stan s-au mutat in Germania

Citeste si: Exclusiv! Secretul vârstei lui Fuego: "Toata lumea îmi spune ca sunt mai tânăr." Câți ani are, de fapt, artistul

Ștefan Stan împreună cu soția lui își deschid o mica afacere în Germania, mai precis o cafenea, însă în acest moment mai așteaptă câteva aprobări pentru a fi totul gata. Simona se va ocupa de acest busines. "Este ceva ce vrem să menținem, ne vor ajuta si nasii. Elif merge la grădiniță pe 1 octombrie si Mira la cresa. Elif are o anumită ținută pe care trebuie să o respecte. Nu este nimic riguros, este de bun simt și respect pentru semanul tău. Este foarte liniște acolo, a mai spus Ștefan Stan pentru Teo Show.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cu ce se ocupă soția lui Christian Sabbagh. Iulia Sabbagh a renunțat la medicină pentru a fi cu prezentatorul TV

Președintele PMP, după apelul lui George Simion: 'Vă tot spun că acest băiat este pe felie cu Kremlinul'

Cu ce se ocupă soția lui Christian Sabbagh. Iulia Sabbagh a renunțat la medicină pentru a fi cu prezentatorul TV

Cum arată copiii lui Christian Sabbagh. Prezentatorul TV are patru copii, doi băieți și două fete

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies