„Lucrul ăsta îl faci dintr-o oarecare frustrare și invidie!”. Alexandra a fost enervată cumplit de Jasmine în semifinala „Bravo, ai stil”! De la ce a pornit marele scandal

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 aug 2023, 01:45

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Jasmine a reușit să le scoată din sărite pe Andreea și pe Alexandra.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Jasmine a reușit să le enerveze la culme pe Alexandra și Andreea. Alexandra nu a mai suportat manipulările lui Jasmine și a răbufnit!

Alexandra a fost enervată cumplit de Jasmine

S-a discutat în culise despre faptul că Alexandra, Iris și Andreea au făcut fan meeting-uri (n.r.: întâlniri cu fanii). Cele trei concurente au povestit cât de mult le-a făcut plăcere să stea de vorbă cu susținătorii lor și cât au fost de fericite să-i cunoască. Alexandra a ales să le dea întâlnire fanilor într-un parc, la un picnic, iar Andreea le-a dat întâlnire pentru a doua oară într-un local.

Cele două au povestit și despre pățaniile de care au avut parte, în sensul că Alexandra a trebuit să amâne prima întâlnire din cauza faptului că a plouat, iar Andreea a trebuit să schimbe locația de întâlnire pe ultima sută de metri din cauza faptului că locația inițială rămăsese fără curent și n-aveau cum să mai petreacă timp acolo. 

Jasmine a vrut să facă să pară că Alexandra și Andreea ar fi nesincere în privința numărului de oameni care au venit la fan meeting-uri, deși niciuna dintre concurente nu a menționat că ar fi

avut un număr mari de fani la întâlniri.

Citește și: Eliminare uluitoare la „Bravo, ai stil!” Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția, cu lacrimi în ochi! „Plec de aici învățată cu multe”

„Erau șase oameni la acel fan meeting și nu mi s-a părut corect că, în culise, Alexandra și cu Andreea încercau să caute scuze pentru care nu au venit oameni, că a picat curentul, că a început să plouă, că s-a schimbat locația...”

, a spus Jasmine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„N-a zis nimeni că a fost o mulțime de oameni, nu încerca să faci lucrurile să pară în felul tău pentru că nu e adevărul! Eu am spus clar că au fost șase oameni care au stat cu mine de la ora șase până la ora zece seara, dar au fost și oameni care au trecut și au plecat, n-au stat acolo”, a răspuns Alexandra.

Alexandra, sătulă de manipulările și minciunile lui Jasmine

Jasmine consideră că Andreea a mințit în legătură cu numărul de oameni care au fost prezenți la întâlnirea pe care a făcut-o, și asta din cauza faptului că ar fi postat doar două poze cu 4-5 persoane. Atât Alexandra, cât și Andreea au răbufnit la acuzele lui Jasmine, deoarece niciuna dintre ele nu s-a lăudat cu faptul că s-ar fi întâlnit cu un număr mare de oameni, ci este o altă născocire a lui Jasmine.

Citește și: Alexandra a izbucnit în lacrimi, în platoul Bravo, ai stil! „Mă deranjează să mi se spună că sunt vulgară!” Discuția aprinsă cu Diana a afectat-o teribil

„Legat de Andreea și susținătorii ei la fel, a postat două poze cu 4-5 oameni și mi se pare în antiteză cu lucrurile pe care le spun ea și prietenii ei, că ea e foarte votată, foarte susținută, că are o comunitate imensă”, a declarat Jasmine.

„Încerci să minimizezi o situație care pentru noi a fost importantă! Lucrul ăsta îl faci dintr-o oarecare frustrare și invidie”, a spus Alexandra.

„Nu veniți și mințiți că a fost mai mult decât a fost”, a mai punctat Jasmine.

„Dar n-a zis nimeni nimic, tu ai pornit asta! Tu din frica asta n-ai făcut niciun fan meeting, că erai sigură că n-o să vină nimeni!”, a spus Alexandra, sătulă de minciunile lui Jasmine.