Eliminare uluitoare la „Bravo, ai stil!” Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția, cu lacrimi în ochi! „Plec de aici învățată cu multe”

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 aug 2023, 01:57
Foto(4)

Eliminarea care a zguduit platoul ”Bravo, ai stil!” Aza, Jasmine și Andreea au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu nerăbdare verdictul serii!

Competiția Bravo, ai stil își va desemna câștigătoarea, Cea mai stilată femeie din România, care va intră în posesia mult râvnitului premiu de 100.000 de lei, pe dată de 25 august. Astfel, concurentele rămase în cadrul show-ului vor lupta cu și mai multă determinare și îndârjire pentru a numără printre finaliste și vor pregăti în ultimele ediții ținute din ce în ce mai complexe și elaborate pentru a cuceri admirația juriului și susținerea publicului.

În această seară, în ediția concept, Ilinca Vandici le-a anunțat pe concurente că va fi o Gala eliminatorie, presărată cu emoții uriașe și mult suspans.

Eliminare uluitoare la „Bravo, ai stil!” Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția

În ediția din această seară, concurentele de la ”Bravo, ai stil” nu au scăpat de eliminare și au așteptat cu emoții uriașe să afle verdictul serii de Gală.

După ce și-au susținut momentele în față juraților și a publicului, concurentele au așteptat cu suspans să descopere cine este câștigătoarea ediției. În cele din urmă, Ilinca Vandici a anunțat că Maria a câștigat detașat cu punctaj maxim, iar locul al doilea conform notelor obținute din partea juriului, a fost adjudecat de către Alexandra. Care a fost urmată la diferență mică de Andreea, Rebecca și Iris, care s-au aflat la egalitate, cu 12 puncte.
Jurații au fost nevoiți să facă departajarea pentru a desemna câștigătoarea locului al treilea, care a fost Rebecca.

Deși s-a clasat pe ultimul loc în clasamentul juraților din această seară, Diana s-a bucurat de imunitate deoarece edițiile în care ea a apărut abia au fost difuzate pe micile ecrane. Și conform regulamentului, Aza s-a situat pe ultimul loc, astfel ea a fost prima concurentă desemnată spre eliminare.

În ceea ce privește clasamentul steluțelor acumulate de la ultima ediție concept eliminatorie și până în prezent, cea care s-a situat pe primul loc a fost tot Maria, iar ultimul loc a fost ocupat de Jasmine, care a ajuns să i se alăture Azei, în cursa spre eliminare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cele din urmă, Ilinca Vandici a anunțat că dintre cele doua fete ramase in cursa de eliminare, Aza și Andreea, cea care a părăsit competiția a fost Aza, spre uluirea tuturor. Concurenta a fost copleșită de emoții, exprimându-și regretul uriaș pentru că a părăsit competiția.

Citește și: Premieră la “Bravo, ai stil!” Transformarea spectaculoasă a Ilincăi Vandici, semnată de cei trei jurati ai emisiunii. Culisele unui styling perfect

Citește și: Marea finală a celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!” va fi difuzată pe 25 august, la Kanal D!