Alexandra a izbucnit în lacrimi, în platoul Bravo, ai stil! „Mă deranjează să mi se spună că sunt vulgară!” Discuția aprinsă cu Diana a afectat-o teribil

Author: Ana Filip
Actualizat: 18 aug 2023, 00:11

Alexandra a izbucnit in lacrimi

Sursa: Captură KANAL D

Alexandra, pusă la zid de Diana! Cele două concurente au ajuns din nou la cuțite, după ediția de Gala! „Mi s-a părut foarte vulgară! Îmi mențin părerea!” Iată ce schimb de replici acide si jignitoare și-au adresat în platoul Bravo, ai stil!

Emisiunea „Bravo, ai stil” se apropie de Marea Finală, iar lupta devine din ce în ce mai aprigă în rândul concurentelor rămase în competiție, deoarece toate își doresc să se numere printre finaliste și să câștige mult doritul premiu de 100.000 de lei, dar și titlul de "Cea mai stilată femeie din România". Perseverență și ambiția sunt atuurile concurentelor care se străduiesc să prezinte ținute tot mai bune care să fie apreciate de către cei trei jurați, dar și de public.

Astfel că presiunea care apasă pe umerii lor generează din ce în ce mai des tensiuni de proporții și chiar certuri. 

Alexandra, în lacrimi, în platoul Bravo, ai stil! „Mă deranjează să mi se spună că sunt vulgară!” Discuția aprinsă cu Diana a afectat-o teribil

În ediția din această seară, în platoul Bravo, ai stil, lucrurile s-au precipitat din nou după ce Alexandra a defilat în față juraților și a colegelor sale.

Aceasta a fost privită cu dezinteres de către Diana, care în cea mai recentă Gală a afirmat despre ținută Alexandrei că este foarte vulgară și are aspect pornografic.

Întrebată de către Ilinca Vandici dacă într-adevăr a făcut astfel de afirmații la testimoniale despre colegă ei, Diana a mărturisit că a fost părerea ei la acel moment și încă și-o menține deoarece crede că Alexandra a purtat o ținută vulgară.

Ilinca Vandici: Diana, îți amintești ce ai spus la testimonial despre ținută Alexandrei din ediția concept, Tropical Exotic Glam?

Diana: Mi s-a părut foarte vulgară! Adică mie personal! Și îmi mențin părerea! Că e normal să ai o părere! Topul mi s-a părut că aproape dacă ieșim dezbrăcați e ok!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de altă parte, Alexandra i-a reamintit Dianei faptul că și ea la rândul ei a avut o rochie transparență și i-a sugerat astfel să nu mai radă de alte persoane pentru că și ea a fost la fel de vulgară. Însă Diana a subliniat faptul că își menține părerea indiferent de spusele colegei sale.

Citește și: ,,Ai vrut să întorci lucrurile împotriva mea''. Neînțelegerile continuă între Jasmine, Aza și Andreea, la ,,Bravo, ai stil!''

Citește și: Jasmine se simte trădată de către Andreea! „M-a înjunghiat pe la spate!” Iată ce replici și-au spus cele două concurente în culise