Părerea Jasminei despre Aza: ,,Mi se pare că are doar răutăți''. Se nasc noi conflicte între concurentele emisiunii ,,Bravo ai stil!"

Author: Diana Ghita
Actualizat: 17 aug 2023, 00:09

Atmosfera emisiunii ,,Bravo ai stil!" este una tensionată. În seara aceasta concurentele au criticat-o dur pe Jasmine. Colegele au acuzat-o că minte și se preface în fața lor.

În această seară, Jasmine primește replici dure din partea colegelor ei.

Ce s-a întâmplat între Jasmine și Aza

Într-o ediție anterioară a emisiunii ,,Bravo ai stil!'', Aza și-a revărsat furia asupra colegei sale, Jasmine, care i-a adus aminte de respectivul eveniment, în ediția din această seară.

,,Îmi aduc aminte perfect modul în care a țipat la mine și modul în care s-a exprimat.

(...) Am rămas șocată, eu nu știu să răspund la astfel de comportamente. Ce era să mă apuc să țip și eu la ea? Nu pot.'', mărturisește Jasmine.

Însă, cu toate că Aza a reacționat vulcani c la adresa ei, Jasmine preferă să nu dea curs altor discuții și să rămână rezervată: ,,O să-mi văd de treaba mea''.

Aza contraatacă replica lui Jasmine, spunând că:,, Ea și-a văzut de treaba ei, dar cu toate fetele, mai mult cu mine și cu Andreea''.

În ciuda atacurilor Azei, Jasmine rămâne la atitudinea pe care a evidențiat-o anterior.

,,Eu de acum o să aleg să o ignor pentru că mi se pare că nu are niciun argument plauzibil.

Mi se pare că are doar răutăți. Nu văd esența din lucrurile pe care le spui.'',  a declarat concurenta ,,Bravo ai stil!'', Jasmine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Aza, în lacrimi! Concurenta a făcut declarații tulburătoare din culisele vieții sale! Iată de unde vine neîncrederea în propria persoană! „Probabil din familie... părinții! Tot ce făceam nu era bine! Trebuia mai mult!”

Ce critici îi aduc celelalte concurente Jasminei

Andreea a intervenit în discuția dintre Jasmine și Aza, susținând faptul că Jasmine ,,ar trebui să înceteze din a se mai preface".

Jasmine nu a ezitat să nege această remarcă:,, Eu nu mă prefac. Nu m-am prefăcut niciodată în această emisiune, însă alții au făcut-o''.

Ulterior, Aza a motivat reacția pe care a avut-o asupra Jasminei.

,,Nu s-a prefăcut deloc. Eu de aia am țipat la ea, că s-a prefăcut.'', a spus Aza. 

Andreea a susținut reacția Azei, afirmând că: ,,Este 100% naturală. Asta subliniază și mai mult faptul că Aza își spune părerea ei, pe care, probabil, o avea.''

Rebecca a avut și ea o scurtă intervenție în acest schimb de replici, acuzând-o pe Jasmine că i-a distrus bijuteriile: ,,La fel a fost și cu mine, cu bijuteriile.

Tu ai zis că nu le-ai aruncat. Dacă ai greșit cu o chestie, mai bine o accepți''.

Citește și: Jasmine, replici tăioase la adresa Andreei! „Se victimizează pentru că e pusă la zid!” Iată cum a reacționat Andreea și ce tensiuni aprige s-au iscat în platoul Bravo, ai stil, între cele două concurente