,,Ai vrut să întorci lucrurile împotriva mea''. Neînțelegerile continuă între Jasmine, Aza și Andreea, la ,,Bravo, ai stil!''

Author: Diana Ghita

Jasmine a fost acuzată de către colegele ei, Andreea și Aza precum că și-ar dori să întemeieze alianțe. Însă Jasmine a negat totul, susținând că cele vor doar să întoarcă lucrurile împotriva ei.

Conflictele nu se opresc între concurentele Jasmine, Andreea și Aza, de la ,,Bravo, ai stil!''. 

Neînțelegerile continuă, de la ce au pornit acuzațiile la adresa lui Jasmine

Acuzată precum că și-ar dori să facă mișcări strategice în cadrul concursului, Jasmine neagă totul cu vehemență, spunând că: ,,Eu nu am nevoie de alianțe în competiția asta''.

Însă, Andreea a contrazis-o pe colega ei, susținând că Jasmine le-ar fi invitat, sub pretextul unor întâlniri, să elaboreze strategii împreună.

,,Ba da, odată ce mă chemi pe mine și pe Aza la cafea ca să facem strategii.(...) În trecut noi am avut anumite discuții în care tu îi scriai în notițe Azei ce să spună.'', a spus Andreea.

Jasmine nu lasă garda jos și încearcă să lămurească lucrurile, accentuând faptul că ea ar fi vrut doar să socializeze cu colegele ei, prin respectivele ieșiri.

,,Nu aveam eu inițiativa, venea natural, ieșeam pentru că eram apropiate, pentru că eram prietene.(...) Scopul meu nu a fost niciodată să ies cu voi la cafea ca să fac strategii.(...) Ai vrut să întorci lucrurile împotriva mea, dar nu e adevărat.''

, a motivat concurenta ,,Bravo, ai stil!'', Jasmine.

Andreea răspunde spuselor colegei, susținând că Jasmine a enunțat ,,niște lucruri, în primul rând, neadevărate, în al doilea rând, destul de grave și, în al treilea rând, fără sens''.

Citește și: Jasmine se simte trădată de către Andreea! „M-a înjunghiat pe la spate!” Iată ce replici și-au spus cele două concurente în culise

Ce părere și-a format Jasmine despre Andreea

În urma acestor replici contradictorii, Jasmine este de părere că Andreea este o persoană schimbătoare și că nu este ea însăși în fața camerelor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

,, Andreea se schimbă total. În momentul când se aprinde camera, ea se transformă, își schimbă vocea, își schimbă cuvintele din vocabular.

Prima oară când am ieșit cu ea la cafea și am văzut că poate să vorbească normal și că, de fapt, vocea ei e mai groasă decât cea pe care o are la TV, eu m-am șocat.'', a dezvăluit Jasmine.

Iris susține părerea enunțată de către Jasmine, spunând că a avut de a face cu Andreea în diverse situații și că este, într-adevăr, o persoană lipsită de respect: ,,Am avut contact cu ea, direct, am colaborat, am fost asociată cu ea și e rău.

Aici e vorba de Andreea și de educația ei, și de cum se comportă cu oamenii din jur și cât de egocentristă și narcisistă e. Trăiește în lumea ei și are impresia că i se cuvine tot și e foarte, foarte nerespectuoasă cu oamenii care chiar o ajută''.

De asemenea, acuzată că i-ar fi scris Azei în notițe ce să spună în cadrul emisiunii, Jasmine susține că, de fapt, colega le-ar fi cerut ajutorul atât ei, cât și Andreei, cu privire la ce discursuri să abordeze.

,,Aza ne spunea mereu: ''fetelor, ajutați-mă, eu gândesc anumite lucruri dar nu știu să le structurez.'' '',  a relevat Jasmine.

Aza s-a arătat revoltată la spusele Jasminei, spunându-i că: ,,Te apreciez foarte mult că tu ști să joci teatru, dar n-am venit, aici, la ''Bravo, ai stil!'', să jucăm teatru''.

Încercând să încheie discuțiile aprinse, Jasmine a mărturisit că îi pare rău de ieșirile cu Aza și Andreea, alături de care nu și-a dorit nimic mai mult decât să întemeieze o prietenie.

,,Îmi pare rău că am ieșit cu ele la cafea, îmi pare rău că am încercat să leg o prietenie.(...) Eu nu am niciun fel de interes din această alianță. Din contră, mi-a adus mai mult rău decât bine.'', a mai spus Jasmine.

Citește și: Părerea Jasminei despre Aza: ,,Mi se pare că are doar răutăți''. Se nasc noi conflicte între concurentele emisiunii ,,Bravo ai stil!"