Când are loc Marea finala „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8? Care este marele premiu și când se poate vota

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 aug 2023, 10:27

Când are loc Marea finala „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8?

Sursa: Facebook Bravo, ai stil

Sezonul cu numărul opt al îndrăgitei emisiuni „Bravo ai stil!” se apropie de final, iar concurentele își pregătesc cele mai spectaculoase ținute.

Ilinca Vandici a anunțat în gala emisiunii ce a avut loc vineri, 18 august, când are loc marea finală a apreciatei emisiuni, astfel emoțiile concurentelor au început să fie din ce în ce mai mari, iar ținutele mult mai spectaculoase.

Citește și: Eliminare uluitoare la „Bravo, ai stil!” Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția, cu lacrimi în ochi! „Plec de aici învățată cu multe”

Când are loc Marea finala „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8?

Sezonul cu numărul opt al iubitei emisiuni „Bravo ai stil!” se apropie de marea finală, ce a fost anunțată chiar de Ilinca Vandici, la data de 25 august, începând cu ora 23:00. Câștigătoarea acestui sezon va fi desemna în direct, iar pe lângă titlul de cea mai stilată femeie din România, concurenta câștigătoare va primi și un premiu de 100.000

de lei. 

“În această seară va fi o ediție unică, emoțiile mele sunt uriașe, la unison cu cele ale fetelor, pentru că întrăm într-o nouă etapă, cea care va aduce publicului marea câștigătoare a sezonului.

În același timp, personal, am parte de o supriză copleșitoare. Pentru prima dată cei trei jurați pe care îi admir atât de mult, au avut grijă de apariția mea, de stylingul meu complet.

E o transformare care m-a lăsat fără cuvinte, m-a emoționat și m-a bucurat profund.  Vă invit să fiți alături de noi, de <Bravo ai stil!>, în această seară, să trăiți alături de noi emoțiile și bucuria celei mai frumoase competiții de stil și atitudine!”,   a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acest sezon al emisiunii „Bravo ai stil!” se apropie de sfârșit după aproximativ 100 de ediții în care concurentele au realizat ținute complexe, cu piese greu de integrat, apreciate de jurați.

Nu toate ținutele au fost apreciate, însă acestea nu s-au dat bătute și au învățat din propriile greșeli, dar și din sfaturile oferite de cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu.

Citește și: Alexandra i-a adus remarci acide Jasminei, la ,,Bravo, ai stil!'': „Vinzi o iluzie!” La ce s-a referit concurenta?

Care este marele premiu și când se poate vota

Marea finală a acestui sezon „Bravo ai stil!” va fi transmisă în direct la Kanal D, iar cei ce vor alege ce concurentă este cea mai stilată femeie din România sunt chiar cei ce le admiră în emisiuni, mai exact telespectatorii. Coroana Bravo ai stil va fi așezată pe capul concurentei ce a demonstrat în fața telespectatorilor că merită să fie denumită cea mai stilată femeie din România.

Telespectatorii pot vota până în momentul în care superba prezentatoare va anunța că votul se încheie, mai exact în marea finală ce va avea loc pe 25 august, de la ora 23:00. Românii își pot vota preferata în continuare, oferindu-i cât mai multe șanse pentru a lua coroana sezonului 8 al emisiunii „Bravo ai stil!”.

Citește și: Gesturile lui Jasmine au înfuriat-o pe Rebecca: ,,Nu suport nesimțirea și ipocrizia''. Ce s-a întâmplat între cele două concurente la „Bravo, ai stil!”