Gesturile lui Jasmine au înfuriat-o pe Rebecca: ,,Nu suport nesimțirea și ipocrizia''. Ce s-a întâmplat între cele două concurente la „Bravo, ai stil!”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 aug 2023, 00:19

Rebecca nu s-a mai putut abține să nu reacționeze vizavi de atitudinea Jasminei

Sursa: Captură KANAL D

În ediția din seara aceasta Rebecca a răbufnit. Concurenta nu a mai suportat pretextele aduse de Jasmine cu privire la greșelile ei din trecut, pe care, aceasta din urmă, pare să nu și le asume.

Lucrurile au părut să se aprindă între Rebecca și Jasmine în această seară. În culise, cele două concurente de la ,,Bravo, ai stil!'' au redeschis un subiect petrecut în urmă cu câteva ediții, în care Jasmine este acuzată că i-ar fi stricat bijuteriile colegei sale, Rebecca.

Citește și: Jasmine face remarci dure la adresa Azei: „Consider că ai lacune în cultură!” Cum a reacționat concurenta la această critică

Între Rebecca și Jasmine a mocnit un conflict care a izbucnit în această seară

În urma acuzaților Rebeccăi la adresa Jasminei, precum că i-ar fi distrus bijuteriile, aceasta din urmă a negat cu vehemență cele întâmplate, ceea ce a stârnit furia Rebeccăi.

,,Nu suport nesimțirea și ipocrizia!'', a spus Rebecca, intrigată.

Jasmine s-a arătat surprinsă de ieșirea vulcanică a colegei sale:  ,,M-a șocat reacția Rebeccăi, în sensul în care nu știu cum de s-a putut abține până acum.

(...) A început să țipe, a început să urle, s-a purtat foarte urât cu mine''.

Rebeca răspunde, motivând că, prin reacția ei, nu a vrut să demonstreze nimic, ci a vrut doar să se elibereze de nervii ce o copleșeau.

,,N-am avut nimic de demonstrat prin faptul că am țipat. Ăsta a fost felul meu de a mă descărca(...). N-a fost o scăpare."

, a mărturisit concurenta.

Însă, Rebecca este de părere că Jasmine minte ,,de îngheață apele''.

Jasmine s-a apărat în fața spuselor colegei sale, spunând că: ,,Eu sunt împotriva minciunilor și cred că am demonstrat asta până acum. Eu spun lucrurilor în față.(...) Nu suport minciuna, nu mă identific cu minciuna.(...) Nu am mințit-o niciodată pe Rebecca''.

Rebecca i-a răspuns Jasminei, spunându-i: ,,Tu îmi subestimezi inteligența mințindu-mă în față''.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: ,,Ai vrut să întorci lucrurile împotriva mea''. Neînțelegerile continuă între Jasmine, Aza și Andreea, la ,,Bravo, ai stil!''

Jasmine nu și-ar asuma greșeala în fața Rebeccăi

Rebecca a readus în discuție faptul că Jasmine i-ar fi distrus bijuteriile, subliniind faptul că cineva din producție a asigurat-o de acest lucru.

,,Ea mi-a stricat niște bijuterii. Cineva din producție mi-a spus: ''Da, Jasmine le-a luat și le-a aruncat''''.

Concurenta incriminată a răspuns acestor acuzații spunând că: ,,Lucrurile erau întinse pe tot bagajul meu.(...) Le-am luat, le-am pus pe scaun, am deschis bagajul și m-am schimbat''.

Răspunsurile Jasminei au înfuriat-o și mai mult pe Rebecca, aceasta spunând că sunt doar niște minciuni.

,,Nu mai schimba povestea! Schimbi povestea și le învârți ca la Ploiești.(...) Ăsta nu-i adevărul, ști și tu foarte bine.'', a afirmat concuenta ,,Bravo, ai stil!'', Rebecca.

La scurt timp după schimbul de replici dintre cele două concurente, colegele nu au ezitat să-și dea cu părerea pe marginea acestui subiect.

Alexandra a afirmat despre Jasmine faptul că ,,atunci când se apără, minte''.

De asemenea, Iris a relevat că Jasmine: ,,Are un stil de a te scoate din sărite, cum rar mi-a fost dat să întâlnesc''.

În final, Rebecca și-a spus părerea finală pe care și-a creionat-o despre colega ei, Jasmine: ,,Ești o răsfățată pentru mine și punct! Pentru că nu ști să te comporți cu oamenii din jurul tău''.