Jasmine face remarci dure la adresa Azei: „Consider că ai lacune în cultură!” Cum a reacționat concurenta la această critică

Author: Diana Ghita
Actualizat: 18 aug 2023, 00:45

Concurentele ,,Bravo, ai stil!'' o desconsideră pe colega lor, Aza

Sursa: Captură KANAL D

Jasmine, Andreea și Aza și-au adus, rând pe rând, replici acide una alteia în ediția de joi seară a emisiunii ,,Bravo, ai stil!". Aza a fost judecată de către colege pentru că ar fi o persoană mediocră.

Într-o ediție anterioară a emisiunii ,,Bravo, ai stil!", Jasmine a stat de vorbă cu Andreea despre colega lor, Aza. În această seară au ieșit la lumină detalii din discuția celor două concurente.

Concurentele o desconsideră pe Aza

Jasmine este de părere că Andreea o ține pe Aza aproape de ea doar cu scopul de a o manipula.

, ,Am vorbit cu Andreea de mai multe ori și ea spunea despre Aza că e prostuță.

(...) Ea a vorbit în felul ăsta despre Aza și, ulterior, s-a apropiat de ea. Deci mie asta îmi confirmă că ea, în momentul de față, se aliază cu Aza pentru că o poate manipula.'', potrivit spuselor lui Jasmine.

Andreea contraatacă afirmațiile Jasminei, evidențiind că:, ,Jasmine nu a zis ''prostuță'', a zis mult mai urât. Jasmine a spus despre Aza ''nu e proastă, e foarte proastă.''

''

Întrebată dacă are vreun comentariu la vorbele colegelor spuse despre ea, Aza a dezvăluit că: ,,A fost și o apropiere, dar și o încredere acolo la mijloc(...) și acum văd că sunt făcută proastă pe la spate.''

Cum văd celelalte colege situația dintre cele trei concurente

Iris, solicitată să-și dea cu părerea asupra acestui subiect, a susținut că Jasmine și Andreea se aseamănă, motiv pentru care nu vrea să se situeze de partea niciuneia.

Totodată, concurenta a mai mărturisit că, din toată situația, ea o compătimește pe Aza.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

,,Jas mă sperie, pentru că sunt conștientă că are putere de manipulare, pentru că este mai cursivă în dialog decât Andreea. Iar Andreea este, din punctul meu de vedere, o mincinoasă patologică, care a ajuns să se mintă inclusiv pe ea.

Adică ea crede ce spune, ea trăiește în bula ei. Persoana de care îmi pare rău, în acest context, e Aza.”, a afirmat Iris.

Jasmine nu și-a ascuns părerea și a susținut, în fața tuturor, faptul că o consideră pe Aza o persoană mediocră.

,,Am spus și îmi asum și îți spun și în față. Da, consider că ai lacune în cultură.

(...) Este ceva real, este ceva ce tu mi-ai demonstrat mie.'',  a mărturisit Jasmine.

Ulterior, Aza și-a exprimat, și ea, punctul de vedere pe care îl are despre Jasmine.

,,Vrea să-și facă o imagine de divă. Ea știe să comenteze ținutele, să comenteze că ea e la drept, că ea a terminat psihologie.(...) Dar noi am venit aici, de fapt, să comentăm ținute, să ne arătăm așa cum suntem noi, cu rele, cu bune.''

, a fost concluzia Azei.

Citește și: Părerea Jasminei despre Aza: ,,Mi se pare că are doar răutăți''. Se nasc noi conflicte între concurentele emisiunii ,,Bravo ai stil!"