Alexandra i-a adus remarci acide Jasminei, la ,,Bravo, ai stil!'': „Vinzi o iluzie!” La ce s-a referit concurenta?

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 aug 2023, 00:59

Jasmine și Alexandra s-au contrazis intens în această seară

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, concurentele ,,Bravo, ai stil!'' au abordat subiectul imaginii false furnizate pe rețelele sociale. Alexandra este de părere că acest lucru este nociv pentru internauți, în special pentru cei din generația Z.

În culisele emisiunii ,,Bravo, ai stil!'' s-a iscat o discuție sensibilă între concurente. Acestea s-au atacat dur în ceea ce privește imaginea pe care o transmit publicului, în mediul online.

Citește și: ,,Ai vrut să întorci lucrurile împotriva mea''. Neînțelegerile continuă între Jasmine, Aza și Andreea, la ,,Bravo, ai stil!''

Alexandra i-a adus remarci acide Jasminei

Alexandra a inițiat un subiect referitor la faptul că fiecare ar trebui să fie mulțumită cu ea însăși, având-o ca țintă pe Jasmine, pe care concurenta a acuzat-o că postează poze editate pe social media.

,,Noi ar trebui să ne arătăm așa cum suntem. Să fim ok cu persoana noastră.'', a spus Alexandra.

Însă, Jasmine a susținut faptul că: ,,Mie mi-a plăcut din totdeauna să-mi editez pozele.

E ceva ce recunosc. E ceva ce, probabil, fac toți influencerii''.

Alexandra i-a răspuns dur colegei sale, afirmând că aceasta doar minte internauții prin ceea ce face cu pozele ei.

,,Tu când arăți într-un fel și pozezi în total alt fel,(...) vinzi o iluzie.'', a fost răspunsul Alexandrei.

Jasmine a preferat să răspundă cu calm acestei replici, fiind de părere că nimeni nu reprezintă, neapărat, un etalon.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

,,Acum nu suntem un exemplu, motamo, de urmat. Hai să nu ne dăm uși de biserici(...), din punct de vedere moral, din punct de vedere etic și din punct de vedere personal.'', a afirmat concurenta ,,Bravo, ai stil!'', Jasmine.

Citește și: Alexandra a izbucnit în lacrimi, în platoul Bravo, ai stil! „Mă deranjează să mi se spună că sunt vulgară!” Discuția aprinsă cu Diana a afectat-o teribil

Alexandra și-a menținut punctul de vedere

Alexandra s-a arătat intrigată de spusele Jasminei: ,,Nu vorbi tu de moralitate. Ești ultima persoană care ar putea să vorbească de moralitate.'' 

Rebecca și-a exprimat, scurt, punctul de vedere despre această situație, fiind de părere că fiecare are libertatea de a face ce dorește.

,,Până la urmă e profilul ei, poate să facă ce vrea.'', 

a declarat colega celor două concurente.

Jasmine și-a asumat faptul că își editează fotografiile: ,,Da, există tendința să mă editez, să arăt și eu mai bine, să mă simt eu bine cu mine''. 

Cu toate acestea, Alexandra a continuat să afirme faptul că Jasmine încearcă să furnizeze minciuni urmăritorilor: ,,Tu susții că ești vocea unui popor generație Z, copile tinere, care nu ar trebui să fie mințite și păcălite de această apariție a perfecțiunii întruchipate''.

În ciuda criticilor colegei, Jasmine a încheiat discuția susținând că: ,,Alexandra nu e în măsură să comenteze despre mine(...). Eu sunt o persoană asumată.''