Locul din care Vladimir Putin controlează tot războiul din Ucraina. Unde s-a ascuns liderul Rusiei

Author: Lavinia Medrea

Locul din care Vladimir Putin controlează tot războiul din Ucraina. Unde s-a ascuns liderul Rusiei

Sursa: Twitter/Navalny.com - Colaj Kanal D

Vladimir Putin a devenit greu de văzut la față de când războiul dintre Rusia și Ucraina a început, în luna februarie a acestui an. Iată că liderul Rusiei are un loc din care controlează războiul, în timp ce stă departe de ochii lumii.

Vladimir Putin s-a asigurat că nu va fi în atenția publicului pe timpul războiului, astfel că liderul rus are un loc secret, din care controlează tot ce se întâmplă pe frontul luptelor ruso-ucrainene.

Președintele Rusiei s-a izolat într-un palat uriaș, afirmă presa internațională, contrar așteptărilor oamenilor, potrivit cărora Vladimir Putin ar fi ascuns undeva în Kremlin.

Locul din care Vladimir Putin controlează războiul din Ucraina

Nu există prea multe detalii în spațiul public legate de locul în care Vladimir Putin a ales să stea pe timp de război. Au fost publicate doar câteva fotografii cu o clădire foarte mare, despre care presa internațională a spus că este palat, în care se regăsesc multe camere și o curte uriașă.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 215 de război în Ucraina. Aliatul lui Putin, Evgheni Prigojin, admite că a fondat grupul de mercenari Wagner 

„Palatul” lui Vladimir Putin este localizat la jumătatea distanței dintre Moscova și Sankt Petersburg, pe malul Lacului Valdai. Din vedere, se poate spune că nu este o clădire prea ieftină. Aici regăsim un centru spa extins pe trei etaje, o piscină dar și un salon personal de înfrumusețare.

Se pare că liderul de la Kremlin nu se neglijează atunci când vine vorba de confortul său.

„Palatul” lui Vladimir Putin aparține și bancherului personal al liderului rus

Conform Fundației Anticorupție, înființată de activistul rus Alexei Navalnîi, „palatul” în care s-a izolat Vladimir Putin este locul său preferat. De menționat este că, potrivit informațiilor transmise de către fundație, de locuința de lux nu se bucură doar Vladimir Putin, ci și Iuri Covalciuc, bancherul personal al liderului Rusiei, cunoscut ca fiind milionar.

În sfârșit, Ucraina primește tancuri occidentale din SUA, Germania si Franta!

O jurnalistă independentă, Farida Rustamova, a afirmat, din informațiile obținute de ea, că Vladimir Putin plănuiește să stea la „palat” mai multă vreme și că ar fi pregătit mai multe videoclipuri care vor fi transmise în spațiul public.

Citeste si: Patriarhul Kirill, promisiune uluitoare pentru rușii care pleacă la război: ,,Acest sacrificiu spală toate păcatele”

Prin dezvăluirea acestei locuințe de lux, Vladimir Putin ar încerca să compenseze faptul că a lipsit din fața publicului mult timp. Potrivit aceleiași surse, președintele Rusiei, care a pornit invazia în Ucraina, a ales să meargă în acest loc pentru a se odihni atât fizic, cât și psihic.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies