Patriarhul Kirill, promisiune uluitoare pentru rușii care pleacă la război: ,,Acest sacrificiu spală toate păcatele”

,
Patriarhul Kirill

Ce a declarat la predica de duminică Patriarhul Kirill

[Sursa foto: pexels]

Patriarhul i-a încurajat pe soldați să nu le fie frică de moarte și să meargă în război.

În timpul predicii de duminică, Patriarhul Kirill a afirmat că soldații ruși ce vor muri în Ucraina vor fi iertați de toate păcatele.

Citeste si: Rușii, obligați să participe la miting-urile care sprijină referendumurile pentru anexarea teritoriilor Ucrainei

Patriarhul Kirill îi susține pe ruși să lupte în război

Patriarhul Kirill

Patriarhul Kirill îi susține pe soldați să lupte, chiar dacă asta le poate aduce sfârșitul

[Sursa foto: pexels]

În timpul predicii de duminică, Patriarhul Kirill a declarant faptul că soldații trebuie să își îndeplinească datoria, chiar dacă asta înseamnă să își piardă viața pe front, iar Dumnezeu le va ierta păcatele.  

„Știm că foarte mulți mor astăzi pe câmpul de luptă. Biserica se roagă ca această bătălie să se termine cat mai curând posibil, astfel încât să nu se mai omoare frații între ei, în acest război fratricid. În același timp, Biserica crede că dacă cineva, împins de datorie și de nevoia de a-și onora jurământul, rămâne loial vocației sale și moare în îndeplinirea datoriei sale militare, atunci el, fără îndoială, face o faptă care este egală cu sacrificiul. El se sacrifică pentru alții, și, prin urmare, credem că această jertfă curăță toate păcatele acelei persoane”, a spus Patriarhul Kirill.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 214 de război în Ucraina: Aproape 800 de persoane au fost arestate în urma protestelor din Rusia. Volodimir Zelenski a îndemnat trupele ruse să se predea forțelor țării sale

Vladimir Putin a anunțat mobilizare militară

Patriarhul Kirill

Rușii încearcă să părăsească țara 

[Sursa foto: pexels]

Declarațiile Patriarhului Kirill au venit după ce Vladimir Putin a anunțat mobilizare generală, moment în care frontierele Rusiei s-au aglomerat de ruși ce încercau să își părăsească țara pentru a nu lua parte la război.

Rușii nu mai au unde să fugă, mai ales că patru dintre cele cinci ţări membre UE care se învecinează cu Rusia au anunțat că nu vor mai permite rușilor să intre pe teritoriul lor folosind vize turistice.

„Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”, a declarat Patriarhul Kirill.

Vămile terestre ale Federației Ruse s-au aglomerat după anunțarea mobilizării generale, iar biletele pentru zborurile directe spre destinații din Armenia, Turcia și Azerbaidjan, adică țările vecine Rusiei pentru care cetățenii ruși nu au nevoie de viză, s-au epuizat rapid.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 215 de război în Ucraina. Prietenii de nădejde a lui Putin îi întorc spatele în plin conflict. China și India îi cer Rusiei să negocieze încheierea războiului din Ucraina

Sursa: digi24.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum alegi plicurile de curierat potrivite business-ului tău?

Falimentul industriei cripto e tot mai vizibil: investitorii fug pe capete; 20 de miliarde de dolari au retras numai în ultima lună

Cum alegi plicurile de curierat potrivite business-ului tău?

Ce afecțiuni putem trata cu laserul de epilare definitivă?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies