Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 28 mai - Prima parte - VIDEO. Radu o jignește pe Adelina: "Ești jalnică!"

,
Maria, Adelina și Radu
Maria, Adelina și Radu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Radu izbucnește la adresa Adelinei. Urmărește ediția de vineri, 28 mai a emisiunii Puterea Dragostei la TV și Live Video Online, pe kanald.ro.

Radu, care este recunoscut ca fiind un concurent impulsiv, intră într-un clinci verbal cu cea pe care și-o dorea drept iubită.

Radu și Adelina se jignesc reciproc.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Ai 3 clase ca trenul", îi spune Adelina lui Radu.

"Ești ca ușile de la mall, când se apropie cineva de tine te deschizi, ești jalnică, te-au învățat prost fetele", îi dă Radu replica.

Adelina e convinsă că Radu e atât de pornit împotriva ei fiindcă ea l-a refuzat.

Radu, relație cu Ayda

Radu a fost cuplat pentru o scurtă perioadă cu Ayda, însă ea pare să aibă sentimente pentru el și nu-l lasă să se apropie de nicio fată din casă.

După despărțire Radu și Ayda au avut mai multe conflicte de proporții în casă, iar Radu chiar o întreba pe Ayda când pleacă acasă.

"Tu nu mai pleci acasă? Că ziceai că pleci acasă săptămâna trecută", o întreba Radu.

"Nu, stau aici, să îți fac ție zile fripte", a fost replica ei.

Ayda era nemulțumită că Radu se dădea la Adelina de față cu ea. "Nu ți-e rușine, te dai la fata asta de față cu mine?", îl întreba Ayda.

Bruneta susține că nu o interesează ce face Radu în casa Puterea Dragostei, dar este extrem de geloasă. Radu nu mai pare să vrea să aibă o relație cu ea.

În emisiunea de astăzi Radu apare mâzgălit pe față cu ruj, unul dintre mesaje fiind legat de Ayda. 

După scandalul monstru dintre ei, Radu și Adelina vor discuta față în față, pe canapea, încercând să își explice unul altuia ce s-a întâmplat. Rămâne de văzut dacă între cei doi mai există șanse de împăcare.

Radu, față în față cu Adelina
Radu, față în față cu Adelina[Sursa foto: captura video Kanal D]

Radu a fost acuzat de concurente că s-ar da la toate fetele din casă. Un alt concurent care face acest lucru în sezonul 3 este Cristian Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei, care face parte din  programul TV  al postului Kanal D, poate fi urmărită zilnic la Kanal D. Emisiunea este difuzată și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă alegi să urmărești emisiunea online o poți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Tensiunile ating cote alarmante in casa Puterea dragostei! Ayda sare sa o loveasca pe Maria! Aflati pana unde se va ajunge, vineri, 28 mai, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Marinescu, hotărât să spună adevărul despre o concurentă din casa iubirii: „Nici nu vreau să vorbesc cine a fost în spatele tău, cunosc mai mulți!” Se încing spiritele în ediția...

Șeful Enel, profeție terifiantă: piața de energie va avea doi ani de volatilitate extremă

Marinescu, hotărât să spună adevărul despre o concurentă din casa iubirii: „Nici nu vreau să vorbesc cine a fost în spatele tău, cunosc mai mulți!” Se încing spiritele în ediția...

Mona este însărcinată? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a afișat cu burtica de gravidă pe instagram și a făcut anunțul: „Îmi doresc...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies