Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 10 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Ayda și Radu sunt la cuțite

,
Ayda si Radu la cutite
Ce au sa-și imparta Ayda si Radu?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Săptămâna începe în același ritm în casa  Puterea Dragostei,  scandalurile se țin lanț între concurenți, iar reproșurile și cuvintele dure sunt în floare în competiție. Conflictele din casa dragostei nu dau semne că se vor ameliora. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din    programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei" vor avea parte de momente palpitante în această zi. Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure.

În fiecare zi, concurenții de la Puterea dragostei sunt implicați în diverse conflicte 

Editia Puterea Dragostei din 10 mai

Conflictele sunt tot mai puternice  în casa Puterea Dragostei, deși vechii concurenți nu dădeau semne că se vor liniști, iată că și cei mai noi intrați în casă își declară război după doar câteva săptămâni.

Radu și Ayda sunt vizibil deranjați unul de prezența celuilalt, iar mereu au câte ceva să-și reproșeze, vorbele acide sunt la ordinea zilei între ei.

Ayda si Radu la cutite
Radu ii arunca cuvinte grele Aydei[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Tu taci din gură că ești palid, zici că ai donat sânge.”,  i-a spus Ayda lui Radu.

”Pleacă de aici, cu pălăria aia zici că ești primar la trei sectoare, dă-i drumul de aici.”, 

i-a replicat Radu.

Cei doi nu se înțeleg deloc, iar de fiecare dată când prind momentul au să-și reproșeze câte ceva, cuvintele sunt extrem de dure.

Deși s-au împăcat, Maria și Marinescu au în continuare câte ceva să-și reproșeze, iar tensiunile dintre ei sunt foarte vizibile. Maria încearcă să poarte o discuție cu iubitul ei, iar acesta este dezinteresat total de ceea ce vrea tânăra să-i spună.

Citeste si: Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de la 16:00 ți de la 19:00, la Kanal D!

Ayda si Radu la cutite
Comanici spune totul despre Marinescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Comănici face dezvăluiri incredibile despre Marinescu, la fel cum a precizat și Romeo, acesta stă în competiție numai pentru bani și nu-și dorește să plece prea curând din casa Puterea Dragostei.

”Emisiunea asta, pentru Marinescu este cloșca cu ouă de aur, niciodată nu o sa plece de aici.”,  aprecizat Comănici.

De asemenea, Codruț îi reporzează lui Comănici că este parșiv și lacom și să nu mai vorbească despre restul concurenților.

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO. Romeo dă cărțile pe față în Gala

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO. Romeo dă cărțile pe față în Gala

VIDEO VIRAL Un angajat Romsilva a filmat momentul în care se întâlnește cu un urs

Boala năucitoare de care suferă Florin Cîțu. Cariera lui s-a sfârșit. S-a aflat chiar înainte de alegerile pentru președinția PNL. Iohannis este dezmăgit

Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 7 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Marinescu răbufnește: "Nu mai vorbiți voi că..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies