Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO. Romeo dă cărțile pe față în Gala

,
Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO
Romeo dă cărțile pe față în Gala

O nouă ediție incredibilă Puterea dragostei are loc duminică, 9 mai la Kanal D. Urmărește emisiunea Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Conflictele se țin lanț în casa iubirii,  concurenții nu dau semne că vor face pace între ei,  ba din contră tensiunile dintre ei se accentuează de la o ediție la altă. Confruntările sunt mai acide ca niciodată, iar concurenții își aruncă vorbe dure.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând   https://www.kanald.ro/live.html de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Fanii show-ului matrimonial "Puterea Dragostei"  vor avea parte de momente palpitante în această zi. Au loc tensiuni între concurenți, care își adresează replici dure.

În fiecare zi, concurenții de la Puterea dragostei sunt implicați în diverse conflicte.

Editia Puterea Dragostei din 9 mai

Romeo face dezvăluiri incredibile despre doi dintre concurenții din casa  Puterea dragostei,  care stârnește o adevărată controversă între el și cei doi colegi ai săi.

Cei vizați în această discuție sunt Maria și Marinescu. Romeo este de părere că cei doi sunt disperați după faimă și după bani, iar acesta este motivul pentru care stau în această compețiție și încearcă să impresioneze publicul ca să-i voteze.

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai-
Romeo face dezvaluiri despre Marinescu si Maria

”Altceva ce știu să facă acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani.”,  a replicat Romeo către cei doi.

Marinescu nu este vizat doar de Romeo, acesta are o dispută și cu Andrei, cel dintâi îi aruncă vorbe compromițătoare colegului său despre iubita lui. Marinescu

este de părere că Aya este geloasă că el este cu Maria și că se iubesc.

”Ai grijă să nu se îndrăgostească Aya de mine, s-ar putea să plângă că sunt în relație cu Maria și mă iubesc cu ea.”,  i-a spus Marinescu lui Andrei.

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai-
Andrei și Marinescu la cutite

Romeo nu se oprește aici, acesta îi spune Mariei să nu uite de momentul în care a luat-o de la Marinescu, iar acum că s-au împăcat este tot mai vocală și nu-și vede de treaba ei.

Conflictele nu se țin lanț doar între vechii concurenți, cele mai noi concurente din casa Puterea dragostei au lucruri serioase de împărțit. O dispută ia naștere între Cristina și Amira, iar mărul discordiei este unul dintre concurenți. Cearta celor două concurente a pornit de la nimeni altul decât Radu, cele două fete se luptă pentru același bărbat, iar niciuna dintre ele nu dă semne că va renunța.

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai-
Amira si Cristina la cutite pentru Radu

Dacă vrei să vezi ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop

sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând    https://www.kanald.ro/live.html.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un nou scandal de proportii in casa iubirii! Urmariti o noua editie incendiara "Puterea dragostei", sambata, 8 mai, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Absolut DEVASTATOR: Ce s-a găsit la controlul de la ARACIP

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 7 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Marinescu răbufnește: "Nu mai vorbiți voi că..."

Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies