Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 7 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Marinescu răbufnește: "Nu mai vorbiți voi că..."

,
Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Cristian Marinescu, cel supranumit "Casanova" de la Puterea Dragostei, va răbufni.

"Nu mai vorbiți voi de mine că n-am tupeu, că am avut tupeu când a trebuit", spune Marinescu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Marinescu este în conflict cu Andrei.

Andrei, cunoscut drept "Afaceristul din sezonul 3", o acuză pe Maria că este purtătorul de cuvânt al lui Marinescu.

Andrei de la Puterea Dragostei
Andrei, în conflict cu Marinescu![Sursa foto: captura video Kanal D]

"Marinescu nu mai știe ce să spună, a rămas fără cuvinte și vrea să vorbești tu pentru el", îi spune Andrei Mariei.

El este convins că Marinescu s-a apropiat din nou de fosta iubită tocmai din această cauză, pentru ca ea să îi fie purtător de cuvânt și să se implice pentru el în conflictele pe care înainte le ducea singur.

Cristian Marinescu este unul dintre cei mai votați concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3. Și în ultima săptămână Marinescu a fost liderul absolut al casei.

Cristian Marinescu, trei iubite și numeroase flirturi în casă!

Cristian Marinescu a avut trei iubite în casa Puterea Dragostei. Prima a fost Aya, pentru o scurtă perioadă, a urmat Andreea și ultima a fost Maria. Cu Maria pare că Marinescu a avut cea mai serioasă relație, iar cei doi ar putea să fie din nou împreună în curând, mai ales că Marinescu a și pupat-o, recent, pe umăr în emisiune.

Cristian Marinescu este un tip considerat atrăgător de către concurentele de la Puterea Dragostei. Nu numai că a avut trei iubite, dar le-a atras atenția și altor concurente, ba chiar unora cuplate.

Aya discuta, la un moment dat, cu Mariana că l-ar vrea din nou pe Marinescu, însă ea este cuplată cu Andrei și de aceea nu poate fi din nou cu acesta. Ea o invita însă pe Mariana să se cupleze cu Marinescu, moldoveanca fiind singură în acel moment.

Marinescu a flirtat și cu Andrada, iar Nicos chiar o acuza că a fost cu acesta, ba și în momentul în care ea era cu Alex Moroșanu. "Am făcut ce am vrut, nu mai eram cu Alex", replica Andrada.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 7 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou conflict violent în casă!

Cutremur puternic în Grecia

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Scandal monstru in casa Puterea dragostei. Concurentele sar la bataie! Urmariti o editie incendiara VINERI, 7 mai, de la 11:00 si 17:00 pe Kanal D!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 6 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Scandal între Romeo și Marinescu: "Te trag de urechi"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies