Bianca Comănici, decizie radicală: „E printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea…” La cine s-a hotărât să renunțe?

,
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

S-au cunoscut la Puterea Dragostei și au legat o frumoasă prietenie, dar acum au ajuns să nu își mai vorbească. Cine este persoana cu care Bianca Comănici a rupt orice legătură?


In articol:

Bianca Comănici, una dintre cele mai controversate foste concurente de la Puterea Dragostei, s-a apropiat de mai multe persoane în perioada în care se afla în casa iubirii, însă relațiile nu au rezistat în timp. Ce dezvăluire a făcut acum Bianca Comănici?

Ce se întâmplă cu prietenia dintre Berna și Bianca Comănici?

Berna și Bianca Comănici au legat o frumoasă prietenie în perioada în care se aflau la Puterea Dragostei și chiar dacă au mai existat și certuri, cele două au reușit de fiecare dată să ajungă la un consens. După ce au ieșit din competiție, cele două au avut un conflict puternic, dar ulterior au făcut pace și au ajuns la concluzia că prietenia lor mai merită o șansă.

Când toată lumea credea că cele două foste concurente de la Puterea Dragostei au trecut peste momentele tensionate și și-au rezolvat neînțelegerile, un nou conflict a apărut între Berna și Bianca Comănici, iar de această dată se pare că nu mai există cale de împăcare.

Citeste si: Bianca Comănici iubește din nou? Dans romantic cu un bărbat misterios: „Am avut o seară...”

Întrebată de un prieten virtual dacă ar putea să o ierte pe Berna și să o considere din nou prietenă, Bianca Comănici a dezvăluit că nu mai poate fi vorba despre o împăcare și

că Berna este printre persoanele la care s-a hotărât să renunțe definitiv.

„Din păcate nu, niciodată (n.r. nu ar putea să treacă peste cearta cu Berna) și este printre persoanele pe care nu aș vrea să le mai am în viața mea, deși e un regret acolo, dar asta e, e mai bine așa.”, a spus Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, într-un mesaj postat pe instagram.

Răspunsul oferit de Bianca Comănici pe instagram
Răspunsul oferit de Bianca Comănici pe instagram[Sursa foto: Instagram]

După ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, Bianca Comănici a hotărât să lase trecutul în urmă, astfel că a păstrat legătura cu foarte puține persoane din cele pe care le-a cunoscut în cadrul competiției. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a decis să înceapă o viață nouă, departe de Livian, lucru pe care a reușit să îl facă. În prezent, Bianca Comănici este prezentatoarea a două emisiuni în mediul online și pare foarte mulțumită de felul în care a evoluat, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. 

Citeste si: Bianca Comănici este însărcinată? Ce anunţ a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație are modelul ales

Radu Tudor sare în apărarea lui Nicolae Ciucă: Replică tăioasă pentru UDMR, după declarațiile lui Kelemen Hunor

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus totul fără rețineri: „Mereu mă vei iubi!”

Bianca Comănici, primele dezvăluiri despre intervenția estetică la care a apelat. Ce schimbare și-a făcut vedeta: ”Sunt șocată...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies