Bianca Comănici s-a îndrăgostit: „Îmi vine să îmi iau bilet și să mă duc după el!” Cine este bărbatul care i-a atras atenția?

,
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici este singură de mai multe luni, astfel că anunțul ei a luat pe toată lumea prin surprindere. Cum arată bărbatul de care s-a îndrăgostit la prima vedere?


In articol:

Bianca Comănici și-a propus ca în 2021 să se concentreze pe carieră, dar și pe dezvoltarea ei personală, astfel că a uitat de iubire și a preferat să nu se mai implice în nicio relație de cuplu după separarea de Livian, chiar dacă a recunoscut că au mai existat bărbați care au curtat-o.

Într-o postare pe instagram, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că există un bărbat care i-a atras atenția și de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Despre cine este vorba?

Bianca Comănici, anunț șoc: „Așa frumusețe de bărbat nu am văzut în viața mea.” Cine a cucerit-o?

Bianca Comănici nu s-a mai afișat în prezența niciunui bărbat după ce ea și Livian au decis să se despartă definitiv. După ce au pus punct relației, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să precizeze că își dorește să se vindece complet înainte de a se implica într-o nouă relație, lucru pe care l-a și făcut, astfel că de luni bune este singură, încercând să se concentreze mai mult pe carieră.

Citeste si: Bianca Comănici este însărcinată? Ce anunţ a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Având în vedere că nu a mai vorbit despre iubire în ultima perioadă, Bianca Comănici a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că este interesată de un bărbat pe care l-a remarcat pe TikTok. Chiar dacă nu îl cunoaște personal, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu s-a ferit să spună că s-a îndrăgostit de aspectul fizic al acestuia, în ciuda faptului că până acum, în relațiile anterioare, nu a pus accentul pe acest aspect.

„Măi, oameni buni, știți că nu sunt eu genul să mă îndrăgostesc așa de aspectul fizic, dar să dea Dumnezeu...așa frumusețe de bărbat nu am văzut în viața mea.

Deci mă uit, mă uit pe TikTok la ce postează și îmi vine să îmi iau bilet să mă duc fix după el. De unde o fi, Doamne, băiatul ăsta? Îmi sclipesc și ochii.”, a spus Bianca Comănici într-un story postat pe contul personal de instagram. 

Citeste si: Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus totul fără rețineri: „Mereu mă vei iubi!”

Bărbatul de care s-a îndrăgostit Bianca Comănici
Bărbatul de care s-a îndrăgostit Bianca Comănici[Sursa foto: Instagram]

Viața Biancăi Comănici s-a schimbat radical în ultimele luni. De la concurentă într-o emisiune de televiziune, aceasta a ajuns să prezinte două emisiuni în mediul online, astfel că din punct de vedere profesional a ajuns exact acolo unde a visat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Bianca Comănici, primele dezvăluiri despre intervenția estetică la care a apelat. Ce schimbare și-a făcut vedeta: ”Sunt șocată...”

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca Comănici, o nouă operație estetică. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este complet schimbată: „De când am deschis ochii...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies