Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 7 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Un nou conflict violent în casă!

,
Ayda, un nou război!
Ayda, un nou război![Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de vineri, 7 mai 2021 a emisiunii Puterea Dragostei e incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Ayda cedează și intră într-un nou conflict, cauzat, cel mai probabil, tot de fostul iubit, Radu.

Ayda aruncă și cu perna în noua ei rivală!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu e acuzat de Andrei că s-a îndreptat din nou către Maria fiindcă are nevoie de un purtător de cuvânt.

"A rămas fără cuvinte și vrea să vorbești tu pentru el", îi spune Andrei Mariei.

Cristian Marinescu a fost de nenumărate ori, și este și în această săptămână, liderul suprem de la Puterea Dragostei.

De nenumărate ori el a fost acuzat că tot ce face în show este să joace teatru, recunoscând el însuși, de altfel, că interpretează un rol la Puterea Dragostei.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu, 3 relații și multe alte flirturi!

Cristian Marinescu a avut deja 3 iubite în casa Puterea Dragostei, Aya (pentru scurt timp), Andreea și Maria. Cea mai serioasă relație a lui pare cea cu Maria, care a dat impresia că a și suferit pentru el, plângând din pricina lui.

Marinescu i-a pus condiții atunci când a fost vorba de o împăcare între ei, însă în prezent pare mult mai dispus să încerce să fie din nou cu Maria.

La un moment dat, Marinescu îi spunea Mariei că nu îi poate satisface pretențiile financiare.

Cristian Marinescu a fost acuzat de către Andreea, una dintre fostele iubite, că a folosit-o pentru voturi.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor. Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față.

Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate", îi transmitea Andreea lui Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 6 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Scandal între Romeo și Marinescu: "Te trag de urechi"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 6 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Scandal între Romeo și Marinescu: "Te trag de urechi"

Șofer grec A UCIS, într-un accident, un om în Bulgaria și a vrut să-și repare ilegal mașina în România: Bărbatul a fost reținut de polițiști

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 6 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Marinescu intră în conflict cu Adriana

Aya face dezvaluiri socante despre Maria si Marinescu! "Ce ti-a promis Maria, ca s-o luam mai direct asa?" Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, JOI, 6 mai,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies