Ce i-ar fi cerut Marinescu fostei iubite pentru a forma un cuplu? Maria, dezvăluiri incredibile: „Mi-ai spus că dacă mă...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 26 aprilie 2021, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Maria, Marinescu și Codruț de la Puterea Dragostei
Maria, Marinescu și Codruț de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă săptămână în casa Puterea Dragostei, dar certurile nu vor lipsi, iar concurenții își vor spune din nou cuvinte grele. Ce amănunte picante voi ieși la iveală?


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei nu par să țină cont că a început Săptămâna Patimilor, astfel că vor continua să se atace și să facă dezvăluiri mai puțin plăcute unii despre ceilalți. În ediția de luni a emisiunii, războiul dintre Maria și Marinescu va continua, iar concurenta de la Puterea Dragostei va face o nouă dezvăluire care nu îl va pune într-o lumină bună pe fostul ei iubit.

Momente tensionate în casa Puterea Dragostei. Ce își vor spune concurenții?

Cunoscuți pentru conflictele lor puternice, Ayda și Radu vor avea o nouă discuție în contradictoriu în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei. Ayda îi va cere lui Radu să nu mai încerce să discute cu ea, concurenta de la Puterea Dragostei  spunându-i că nu își mai dorește o relație cu el și că a ajuns într-un punct în care cu greu îl mai poate suporta.

„Băi, nu te mai băga în seamă cu mine! Nu vezi că nu îmi mai place de tine? Mi-e scârbă efectiv.”, îi va spune Ayda lui Radu.

Ulterior, în casa Puterea Dragostei își va face apariția o nouă concurentă pe nume Amira. Zâmbitoare, aceasta îi va cuceri pe băieții din casa iubirii doar cu o privire, iar ei vor fi curioși să afle cât mai multe detalii despre ea.

Venirea Amirei în casă va detensiona atmosfera, însă doar pentru puțin timp. Alexandra și Maria vor purta un dialog nu tocmai plăcut, presărat cu replici tăioase.

„Pentru mine nu este o mândrie să vorbesc cu tine. Am vorbit cu tine în această emisiune pentru că nu am avut încotro.”, îi va spune Maria Alexandrei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 25 aprilie 2021–Prima parte- VIDEO. Maria, atac dur la adresa unei concurente: „Ești o urâtă, desfigurată...”

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, va dezvălui că din nou

au existat concurenți care au încălcat regulamentul, însă de această dată lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât au făcut-o având o atitudine sfidătoare.

Pe final de emisiune, Marinescu și Maria se vor certa din nou, iar concurenta de la Puterea Dragostei va dezvălui că are dovezi clare că fostul ei iubit i-a cerut să întrețină relații intime cu ea dacă își dorește să formeze un cuplu.

Cum vor evolua lucrurile în casa Puterea Dragostei poți vedea urmărind emisiunea de luni, 26 aprilie 2021, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 24 aprilie 2021–A doua parte- VIDEO. Filmare compromițătoare cu 3 concurenți din casa Puterea Dragostei: „Au ridicat puțin capul de sub cearșaf și...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Un nou război Aya-Alexandra: "Minți!"

ACCIDENT TERIBIL pe DN 1. Un COPIL de un an dus la spital alături de mai multe persoane

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

Maria, dezvaluiri socante despre Alexandra! "Faceai jocuri cu George si cu Codrut..." Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, VINERI, 23 aprilie, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies