Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

,
Geamul ușii de la Puterea Dragostei, spart
Geamul ușii de la Puterea Dragostei, spart din nou[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată vineri, la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Tensiuni mari în emisiunea de vineri Puterea Dragostei.

Unul dintre concurenți cedează și sparge geamul sufrageriei de la Puterea Dragostei. Nu e prima oară când acesta este spart.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Mai mulți concurenți se vor certa, ca în fiecare emisiune.

Din fericire, în emisiunea de vineri, măcar nu se ajunge la violențe fizice.

Alexandra Cărare va avea un nou duel verbal cu Maria și fostul iubit al acesteia, Cristian Marinescu. Alexandra și Cristian Marinescu au fost, recent, împreună în Republica Dominicană și iubita lui Codruț susținea că Marinescu s-a dat încontinuu la ea.

De altfel, inclusiv Marinescu recunoștea că și-o dorește ca iubită pe Alexandra. La ultima ceartă Alexandra a spus că Marinescu s-a îndrăgostit de ea în Dominicană.

Maria, Alexandra și Cristian Marinescu
Maria, Alexandra și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria și Marinescu, acuzați că sunt falși

Andreea spune despre Marinescu și Maria că sunt "cei mai falși concurenți" din sezonul 3 de la Puterea Dragostei.

Ea este ultima dintr-o serie lungă de concurenți care au susținut că Maria și Marinescu fac strategii și că discută înainte ce să facă în emisiune.

În emisiunea de vineri Maria va plânge din nou pentru Cristian Marinescu.

Maria și Marinescu au fost acuzați cel mai tare de către Cristian Comănici că sunt falși și că fac strategii. Comănici chiar spunea că cei doi își bat joc de ceilalți concurenți, despărțindu-se și împăcându-se în glumă.

Maria spunea că cel care e fals este Marinescu și că ea a fost mereu sinceră în emisiune.

Recent, Maria a dezvăluit că nu s-a împăcat cu Marinescu atunci când el i-a cerut acest lucru pentru că el una îi spunea în emisiune și alta îi zicea în afara ei.

Marinescu spunea că el nu poate să satisfacă pretențiile financiare ale Mariei. "Cât a costat relația noastră?", l-a întrebat, ironic, Maria.

Marinescu a spus el însuși că joacă un rol la Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și

19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV, la Kanal D.

Citeste si: Andra Voloș, mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: ”Degeaba mă prefac eu că sunt bine! Îmi vine să mor” Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maria, dezvaluiri socante despre Alexandra! "Faceai jocuri cu George si cu Codrut..." Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, VINERI, 23 aprilie, de la...

Marcel Ciolacu, reacție virulentă: 'Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Andra Voloș, mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: ”Degeaba mă prefac eu că sunt bine! Îmi vine să mor” Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trece prin momente...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies