Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

,
Adriana și Cristian Marinescu
Adriana și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi e incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vor fi tensiuni mari între Adriana și Cristian Marinescu. Adriana îl va stropi cu suc pe Marinescu, apoi se vor jigni dur reciproc.

"Nu avea de-astea cu mine", încearcă Marinescu să o convingă pe Adriana să nu îl stropească, însă fără succes.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi tensiuni uriașe și între Alexandra Cărare și Cristian Marinescu. Cei doi au fost împreună în Republica Dominicană, Alexandra a dezvăluit că Marinescu s-a dat încontinuu la ea cât au fost acolo, iar acum se contrează serios.

Cristian Marinescu o amenință pe Alexandra: "Nu vreau să vorbesc pentru că e posibil să pleci din emisiune și știu că televiziunea e viața ta".

Marinescu are, ulterior, un scandal monstru cu Adriana.

"Ești un nimic!", îi spune Adriana lui Marinescu. "Te faci de râs, și tu, și sora ta", îi spune, în replică, Marinescu Adrianei.

Alexandra, Marinescu și Codruț
Alexandra, Marinescu și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Marinescu: "Îmi place de Adriana"

Deși se jignesc reciproc, Cristian Marinescu dezvăluie ceea ce îi spunea și Alexandrei Cărare recent, și anume că o place pe Adriana.

Adriana este întrebată de prezentatoarea reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, dacă îl place pe Marinescu, iar răspunsul ei este următorul: "Nu, el mă place pe mine"

"Nu-mi dau seama de ce

mă comport așa, probabil că, într-adevăr, îmi place de Adriana", spune Marinescu.

Cristian Marinescu încerca recent, înainte de a pleca în Dominicană cu ea, să o convingă pe Alexandra Cărare să pună o vorbă bună pentru el la sora ei, Adriana.

Marinescu îi spunea Alexandrei că singura concurentă pe care și-o mai dorește este Adriana.

Cristian Marinescu a fost poreclit "Casanova" de la Puterea Dragostei, el având trei iubite în casă (Aya, Andreea și Maria) și flirtând cu numeroase concurente, printre care și Andrada, actuala iubită a lui Cazi.

Marinescu a fost acuzat că nu e interesat cu adevărat de niciuna dintre concurentele de la Puterea Dragostei. El însuși recunoștea că joacă un rol în casa Puterea Dragostei, comparându-se cu actorii de la Hollywood.

Tot în emisiunea de astăzi Radu va avea un conflict atât cu fosta iubită, cât și cu Seya. El susține că ar fi putut să fie cu Seya, însă bruneta neagă că a fost interesată de el.

Radu și Seya
Radu se contrează cu fosta iubită și cu Seya[Sursa foto: captura video Kanal D]

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu: "Mă place"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu: "Mă place"

Țintește Ilie Bolojan Președinția României? Răspunsul politicianului din Oradea

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Marinescu, amenintari la adresa Alexandrei! "Nu vreau sa vorbesc ca e posibil sa pleci din emisiune!" Urmariti o noua editie incendiara Puterea dragostei, joi, 22...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. O nouă bătaie la Puterea Dragostei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies