Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu: "Mă place"

,
Adriana și Cristian Marinescu
Adriana și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei are loc joi, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Radu ajunge în camera roșie cu Adriana și Alexandra.

"Trebuie să alegi între noi două", îi spune Adriana lui Radu.

Nu e exclus ca Adriana să îl placă pe acesta, din moment ce a mers cu el și cu sora ei în camera roșie, ba mai mult, l-a pus să aleagă dintre ele, știut fiind că Alexandra are deja iubit.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu o amenință pe Alexandra Cărare, cea cu care a fost în Republica Dominicană.

"Nu vreau să vorbesc pentru că e posibil să pleci din emisiune și știu că televiziunea e viața ta", spune Cristian Marinescu.

Marinescu are mai apoi un scandal monstru cu sora Alexandrei, Adriana.

Acesta îl vânează cu o sticlă de suc și, în cele din urmă, îl va și stropi cu suc pe Marinescu. "Nu avea de-astea cu mine", încearcă Marinescu să o convingă pe Adriana să nu îl stropească, însă nu reușește.

Alexandra, Marinescu și Codruț
Alexandra, Marinescu și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu: "Îmi place de Adriana"

Adriana și Cristian Marinescu au un scandal monstru.

"Ești un nimic!", îl jignește Adriana pe Marinescu.

"Te faci de râs, și tu și sora ta", îi spune Marinescu Adrianei.

Prezentatoarea reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, aduce în discuție subiectul celor doi, după circul pe care aceștia îl fac în emisiunea de joi.

Întrebată de Cristina Mihaela dacă îl place pe Marinescu, Adriana răspunde: "Nu, el mă place pe mine".

"Nu-mi dau seama de ce mă comport așa, probabil că, într-adevăr, îmi place de Adriana", spune Marinescu.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană cu Alexandra, Marinescu îi spunea acesteia că singura pe care și-o mai dorește din casă este Adriana, ba încerca să o convingă pe Alexandra să îi pună o vorbă bună la sora ei.

În Dominicană Alexandra a început să fie asaltată de Marinescu, acesta recunoscând că și-o dorea ca iubită. Situația este, așadar, complicată în ceea ce îl privește pe "Casanova", care a avut trei iubite în casă și a flirtat cu mult mai multe concurente.

Tot în emisiunea de joi Aya și Andrei se împacă. El îi aduce un buchet superb de trandafiri Ayei și o convinge pe aceasta să mai încerce să fie împreună.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. O nouă bătaie în casă!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. O nouă bătaie la Puterea Dragostei!

Rusia primește un nou avertisment! UE și NATO s-au angajat să acționeze 'mână în mână' împotriva amenințărilor 'hibride'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Andra Voloș, dezvăluiri de pe patul de spital! La ce intervenție estetică a recurs fosta concurentă de la Puterea Dragostei: ”Știți că sunt perfecționistă”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în casă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies