Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. O nouă bătaie la Puterea Dragostei!

,
O nouă bătaie la Puterea Dragostei
O nouă bătaie la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

A doua parte a emisiunii Puterea dragostei de astăzi e incendiară. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Romeo și Radu au un conflict mai întâi verbal, apoi și unul fizic

Cei doi sar unul la celălalt, însă ceilalți concurenți intervin și nu îi lasă să se încaiere.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Conflictele fizice au fost în sezonul 3 mai dese decât în oricare sezon Puterea Dragostei.

Foarte multe dintre conflictele verbale între concurenți devin și conflicte fizice, chiar și când e vorba de fete. La fete impulsiva Alexandra Cărare s-a remarcat prin tentativele de agresiune fizică.

Alexandra a sărit în două rânduri să o bată pe Aya, rivala ei.

Scandalul de astăzi dintre Romeo și Radu se va aplana, în cele din urmă.

Romeo și Radu vor să se încaiere!
Romeo și Radu vor să se încaiere![Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra, amenințată de Maria!

Tot în emisiunea de astăzi Alexandra Cărare este amenințată de Maria.

"Iubirea mea, Alexandra, îți vine și ție rândul, dar pe alea cu tine le dau înainte de finală", o amenință Maria pe iubita lui Codruț.

Tensiunile între Maria și Alexandra par să provină de la excursia în Dominicană a iubitei lui Codruț cu Marinescu.

Nu numai că au fost împreună acolo, dar Marinescu a recunoscut el însuși că și-o dorea ca iubită pe Alexandra.

"S-a îndrăgostit de mine", a spus Alexandra despre Marinescu în emisiunea de ieri Puterea Dragostei.

Înainte de a merge cu Alexandra în Republica Dominicană și a se înfrunta cu aceasta pe traseele de la Survivor România, Marinescu spunea că singura concurentă pe care și-o mai dorește în casă este sora Alexandrei, Adriana.

Mai mult, el încerca să o convingă pe Alexandra să pună o vorbă bună pentru el la sora ei, Adriana.

În emisiunea de astăzi se va discuta despre o posibilă nouă relație a Mariei. "Tu vorbești cu Caius? Te bagă ăla în seamă?", o întreabă Seya pe Maria. Maria s-a despărțit definitiv de Cristian Marinescu. Blonda a susținut că Marinescu spunea doar în emisiune că vrea să se împace cu ea, dar că în afara show-ului îi transmitea că nu mai vrea nimic cu ea.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când aceasta este difuzată la TV, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 19 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Maria îi aruncă un pahar de apă în față lui Marinescu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Andra Voloș, dezvăluiri de pe patul de spital! La ce intervenție estetică a recurs fosta concurentă de la Puterea Dragostei: ”Știți că sunt perfecționistă”

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în casă!

Bătaie în casa Puterea dragostei! Care este motivul conflictului dintre concurenți? Urmariti o ediție incendiară MIERCURI, 21 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies