Bătaie în casa Puterea dragostei! Care este motivul conflictului dintre concurenți? Urmariti o ediție incendiară MIERCURI, 21 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 apr 2021, 19:00
Bătaie în casa Puterea dragostei!

O nouă ediție incendiara Puterea dragostei are loc miercuri, 21 aprilie, la Kanal D.

Tensiunile se resimt în casa Puterea Dragostei, disputele dintre concurenți ating cote maxime. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și   Live Video Online pe kanald.ro.  

Citeste si: Andra Voloș a ajuns de urgență la spital: "Intru în operație" În ce stare se află fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Bătaie în casa dragostei

Ziua de miercuri aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei.

Conflictele din casa dragostei se accentuează de la o zi la alta, iar Cristina Mihaela este nevoită să intervină pentru a-i liniști pe concurenți. 

Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni în casa iubirii, iar concurenții vor răbufni în această ediție. Va fi o zi extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace. 

Citeste si: Alexandra, declarații incendiare despre Marinescu: "S-a îndrăgostit de mine în Republica Dominicană!" Urmariti o ediție incendiară MARȚI, 20 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Marinescu este in centrul atentiei și în această ediție. Concurentul îi adresează câteva cuvinte răutăcioase unui coleg:" Ești slugă aici, în emisiune. Nu mai ești șmecher cum erai, o lună, atât te-a ținut."

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Unii dintre concurenții de la Puterea Dragostei nu s-au dezmințit de la focul ce i-a dirijat în multele conflicte din casă. De data asta, unul dintre băieți a fost cel care nu a mai suportat și și-a ieșit din minți la acuzele și șicanele unui coleg și a sărit la bătaie.

Băieții abia au putut fi despărțiți de staff, iar imediat după ce liniștea s-a lăsat în platou, cei mai implicați în evenimentul violent au mers pe drumuri separate, încercând să se liniștească. 

Citeste si: Cristina Mihaela a facut anuntul! Cine sunt Favoritii saptamanii si cine paraseste casa Puterea dragoste? Iata ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei!

Calendar Ortodox 22 aprilie 2023: Sărbătoare în Sâmbăta din Săptămâna Luminată. Ce nu ai voie să faci în această zi

Cum se vor termina toate aceste conflicte, dar și dacă concurentii vor găsi modalitatea prin care să își rezolve conflictele poți vedea urmărind emisiunea Puterea Dragostei de miercuri, 21 aprilie, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D.

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.